Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Kaufland.
7. februára 2022, 9:15
Čas čítania 1:16
Sponzorovaný obsah

Nové miesto na šport možno aj v tvojom meste. Zahlasuj o K Park a si v hre o nový smartfón

Nové miesto na šport možno aj v tvojom meste. Zahlasuj o K Park a si v hre o nový smartfón
Zdroj: Kaufland
ŠPORT ŠPORT
Uložiť Uložené

Kaufland chce novým projektom pritiahnuť mladých od počítačov a tabletov k športovaniu.

Sme generácia Y alebo Z, teda mileniáli a zoomeri, ktorí sú pohltení virtuálnym svetom tak, že namiesto vytvárania toho skutočného často žijeme v abstraktnej realite. Dokážeme stráviť celé hodiny s tabletom alebo mobilom v ruke, no kedy ti naposledy napadlo vybehnúť von športovať? Vieme, že aktívny životný štýl je fyzickému zdraviu prospešný, ale nemal by si ho zanedbávať ani vzhľadom na svoju psychiku. Po dlhom a náročnom týždni v škole alebo práci ti odporúčame pohyb na vzduchu. Možno je to práve to, čo tvoja hlava potrebuje.

k park
Zdroj: Kaufland

Skejt, streetball, lezecká stena  

Aj preto prišiel Kaufland s nápadom ponúknuť mestám a mestským častiam športovo-oddychový areál K Park. Cieľom projektu je dostať mladých ľudí od počítačov, tabletov či mobilov opäť von a najlepšie aj s partiou kamarátov, s ktorými môžu aktívne relaxovať. K Park má byť moderné a atraktívne miesto, kde nájdeš kopu príležitostí na športové aktivity – jazda na skejtbordoch, streetball alebo pingpong. Náročnejší športovci si budú môcť overiť svoje schopnosti na lezeckej stene či zacvičiť si na workoutovej konštrukcii. Nebudú chýbať ani lavičky na sedenie a trávnatá plocha na piknik.

Páči sa ti K Park? Tak zahlasuj! 

Do prvého ročníka projektu spoločnosti Kaufland sa zaregistrovalo spolu 36 miest a mestských častí. O tom, ktorých sedem z nich získa od reťazca areál K Park, rozhodne hlasovanie na stránke www.kauflandpark.sk. Odštartovalo 6. januára a potrvá do 16. februára 2022. Hlasovať môže každý, kto sa na stránke zaregistruje. Každý deň môže mestu či mestskej časti poslať jeden svoj hlas. Ak si z menšieho mesta alebo mestskej časti, nemusíš sa obávať, že si bez šance. Počet odovzdaných hlasov sa prepočíta na počet obyvateľov, takže možnosti na výhru budú vyrovnané. Posielaj svoje hlasy každý deň a možno práve ty si už v lete budeš môcť zašportovať v novom K Parku v tvojom meste! Výsledky hlasovania budú známe hneď na druhý deň po jeho ukončení. Okrem hlasovania sa môžeš zapojiť aj do súťaže o 30 smartfónov.

Chcem sa zapojiť
Domov
Zdieľať
Diskusia