Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
4. januára 2022, 10:43
Čas čítania 0:38

Bratislavskí policajti namerali na Bajkalskej ulici žlté ferrari. Vodič po meste uháňal rýchlosťou ako na diaľnici

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
Bratislavskí policajti namerali na Bajkalskej ulici žlté ferrari. Vodič po meste uháňal rýchlosťou ako na diaľnici
Zdroj: PoliciaSR, TASR/Stoklasa

Na mieste, kde je povolených maximálne 50 km/h, šiel vodič žltého ferrari až 118 km/h.

„Počkaj, až prídem raz na ferrari…“ Úryvkom zo známej pesničky začína polícia svoj status na Facebooku. Ten sa týka vodiča, ktorý jazdil po Bratislave rýchlosťou ako na diaľnici.

Bratislavskí policajti namerali na Bajkalskej ulici ferrari, model F8. Na tomto úseku je najvyššia dovolená rýchlosť 50 km/h. Vodič auta však šiel až 118 km/h. To znamená prekročenie rýchlosti o 68 km/h.

Polícia
Zdroj: Polícia SR/Bratislavský kraj


Polícia žlté auto odstavila a vodičovi uložila najvyššiu možnú pokutu – 800 €. Polícia zároveň v príspevku apeluje na všetkých vodičov. Tých vyzýva, aby jazdili opatrne. Práve vysoká rýchlosť je totiž najčastejšou príčinou tragédií na cestách. „Keď spôsobíme dopravnú nehodu, čas sa už vrátiť nedá,“ uzatvára príspevok. 

Policajti riešili aj alkohol. Na Nový rok 21-ročný Ukrajinec nadránom vycúval z Vrátňanskej ulice na Križkovu ulicu. Okoloidúca hliadka ho následne zastavila, aby ho skontrolovala. V dychu mu zistili až 1,6 promile. Policajti ho obmedzili na slobode, zadržali mu vodičský preukaz a umiestnili ho do policajnej cely. Momentálne čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Domov
Zdieľať
Diskusia