Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2021, 7:45
Čas čítania 0:41
Kamila Šebestová

Meghan Markle je najmúdrejšia členka britskej kráľovskej rodiny, dokazuje nová štúdia z Oxford Royale Academy

Meghan Markle je najmúdrejšia členka britskej kráľovskej rodiny, dokazuje nová štúdia z Oxford Royale Academy
Zdroj: Getty Images/Chris Jackson
NEWS BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA MEGHAN MARKLE
Uložiť Uložené

Štúdia zverejnila TOP 10 najmúdrejších členov kráľovskej rodiny.

Herečka Meghan Markle je najmúdrejšia členka britskej kráľovskej rodiny. S touto informáciou prišla nová štúdia z dielne Oxfordskej kráľovskej akadémie (Oxford Royale Academy). Vedci v nej posudzovali, aké študijné výsledky mali jednotliví členovia kráľovskej rodiny. 

Meghan Markle študovala na dievčenskej rímskokatolíckej škole v LA (Immaculate Heart High School v Los Angeles). Na univerzite Northwestern University in Evanston získala dvojitý diplom z divadelného umenia a medzinárodných vzťahov. 

Meghan a Harry dostali pozvánku na korunováciu kráľa Karola III. Vieme, či sa zúčastnia v plnom počte.
Meghan a Harry dostali pozvánku na korunováciu kráľa Karola III. Vieme, či sa zúčastnia v plnom počte. Zdroj: Getty Images/ Chris Jackson

Hneď po Meghan Markle nasleduje vojvodkyňa z Cambridgea Kate Middleton. Vyštudovala súkromnú Marlborough College a neskôr získala tituly na University of St. Andrews. Tam sa spoznala aj s princom Williamom, ktorý je tretím najmúdrejším členom rodiny. Jeho manželka Kate ho však predbehla v niektorých skúškach, informuje portál New York Post

Odporúčané
Pavol prerazil vo svete ako florista. Robil dekorácie do filmov s Johnnym Deppom či Bradom Pittom aj pre kráľovskú rodinu Pavol prerazil vo svete ako florista. Robil dekorácie do filmov s Johnnym Deppom či Bradom Pittom aj pre kráľovskú rodinu 24. apríla 2023, 9:30

V zozname TOP 10 najmúdrejších členov kráľovskej rodiny je aj niekoľko princových bratrancov a sesterníc. Princ Harry sa v tomto zozname neumiestnil. 

„Život v kráľovskej rodine nie je vždy jednoduchý a vyžaduje od jej členov, aby boli neustále v centre pozornosti verejnosti. Akademické zručnosti Meghan Markle na túto rolu perfektne pripravili,“ okomentoval výskum hovorca Oxfordskej akadémie pre portál Express.

Domov
Zdieľať
Diskusia