Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2021, 0:08
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Víťaz Superstar Adam Pavlovčin exkluzívne pre Refresher: Zostaňte sami sebou. Za výhru si skúsim odkúpiť aj tento Dior outfit

Víťaz Superstar Adam Pavlovčin exkluzívne pre Refresher: Zostaňte sami sebou. Za výhru si skúsim odkúpiť aj tento Dior outfit
Zdroj: Refresher
NEWS SUPERSTAR
Uložiť Uložené

Adama Pavlovčina sme zastihli priamo na pódiu krátko po vyhlásení výsledkov.

„Zostaňte sami sebou,“ odkázal čerstvý víťaz česko-slovenskej Superstar Adam Pavlovčin exkluzívne čitateľom Refresheru. Krátko po vyhlásení výsledkov sa nám ho podarilo vyspovedať, pretože sme chceli zistiť, aké bezprostredné pocity ním lomcovali, keď si začal uvedomovať, čo sa práve stalo.

Odporúčané
Čo dnes robia finalisti prvej česko-slovenskej Superstar? Starej ponúkol Matovič flek na vláde, Šmajda dissoval youtuberov Čo dnes robia finalisti prvej česko-slovenskej Superstar? Starej ponúkol Matovič flek na vláde, Šmajda dissoval youtuberov 19. decembra 2021, 12:30

„Som nesmierne vďačný a šťastný. Budem sa opakovať, ale je to pre mňa známka toho, že som niečo robil správne, zafungovalo to a mám z toho obrovskú radosť,“ skonštatoval s roztraseným hlasom. 


Na otázku, čím podľa neho najviac očaril divákov z Česka aj zo Slovenska, ktorí mu nakoniec poslali najviac hlasov zo všetkých súťažiacich, odpovedal, že zrejme celkovým balíkom, ktorý ponúkol. 

Superstar
Zdroj: Refresher

„Asi to boli moje výkony, asi to bol celý balíček. Ja som si úprimne na začiatku myslel, že ani neprejdem cez prvé finálové kolo, pretože ľudia to brali tak, že je to too much a že Česko-Slovensko na to nie je pripravené a neprejde to. Here we are,“ vysvetlila nová Superstar. Na svoj výkon v semifinále nebol hrdý, ale je rád, že ho porota podržala a posunula do finálových kôl. 

A čo plánuje spraviť s výhrou 75-tisíc eur? „Asi si kúpim ten klavír, ako som spomínal, aj s reprákom. A tuto tento Dior, čo mám na sebe, ten si skúsim odkúpiť. Keďže som známy outfitmi, tak to rovno priznám. Neviem, či mi to s tými peniazmi vyjde, možno som už aj skončil s tým budgetom. Ale určite pôjde veľa peňazí do hudby,“ zasmial sa spokojný spevák.

Domov
Zdieľať
Diskusia