Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2021, 6:33
Čas čítania 1:04
Daniel Mikolášik

Stretávka Priateľov po rokoch bola pre Jennifer Aniston silným emotívnym zážitkom. Musela preto párkrát opustiť pľac

FILMY A SERIÁLY JENNIFER ANISTON SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Boli sme takí naivní, keď sme do toho išli a mysleli si, aká to bude zábava, spomína herečka na natáčanie Friends: The Reunion.

Tento rok na obrazovky HBO GO dorazil špeciálny diel seriálu Priatelia s názvom Priatelia: Zase spolu (Friends: The Reunion). Hollywoodska herečka Jennifer Aniston, ktorá v obľúbenom seriáli Priatelia stvárnila postavu Rachel Greenovej, sa pre Hollywood Reporter vyjadrila, že to bol pre ňu taký silný citový zážitok, že musela niekoľkokrát opustiť pľac.

Aniston na výročnom stretnutí spoločne s hereckými kolegami Courteney Cox, Lisou Kudrow, Mattom LeBlancom, Matthewom Perrym a Davidom Schwimmerom oslavovali 27 rokov od premiéry prvého dielu sitcomu Priatelia. Spoločne s moderátorom Jamesom Cordenom sa šestica vrátila do štúdia Stage 24 spoločnosti Warner Bros. v kalifornskom Burbanku, v ktorom sa ikonický komediálny seriál pôvodne natáčal.

Priatelia, Friends, reunion
Zdroj: HBO GO/Priatelia: Zase spolu

Podľa Aniston bolo toto stretnutie po 17 rokoch ťažšie, než očakávala. „Vracanie sa v čase je náročné. Boli sme takí naivní, keď sme do toho išli a mysleli si, aká to bude zábava. Scénu dali opäť dokopy presne takú, na akej sme kedysi hrali,“ hovorí v rozhovore herečka a dodáva, že ju zaskočilo, keď opäť po rokoch stála s priateľmi na rovnakých „doskách“.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

„Ahoj, minulosť, pamätáš si ma? Pamätáš si, aké to bolo nanič? Myslel si na to, čo všetko je pred tebou a aký bude život nádherný, a potom si prešiel možno tým najťažším obdobím vo svojom živote,“ hovorí herečka o tom, čo jej prišlo na um, keď sa po rokoch vrátila do rovnakého štúdia.

„Bolo to všetko veľmi krkolomné. A, samozrejme, všade pred sebou máte kamery. Dala som najavo emócie. Bolo to také silné, že som v určitých častiach musela odísť z pľacu. Netuším, ako to nakoniec postrihali,“ dodala Aniston.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Domov
Zdieľať
Diskusia