Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je  sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
9. decembra 2021, 11:30
Čas čítania 1:37
Sponzorovaný obsah

Doplň svoj byt o limitované kreslo od známych umelcov. Vyberieš si motív hracích kariet alebo grafity?

Doplň svoj byt o limitované kreslo od známych umelcov. Vyberieš si motív hracích kariet alebo grafity?
Zdroj: Footshop/Tomáš Třeštík
MÓDA DIZAJN FOOTSHOP
Uložiť Uložené

V rámci osláv vyzval Footshop 10 umelcov z celej Európy, aby vytvorili jedinečné dizajnové kreslá zo starých kartónov.

Chceš mať doma skutočne unikátny kúsok nábytku, ktorý nikto len tak neprehliadne? Dizajnový nábytok s naozaj zaujímavým príbehom momentálne ponúka Footshop v rámci osláv svojich 10. narodenín. Spoločne so značkou Reebok sa spojil s 10 umelcami z 10 rôznych krajín a pripravil rad 10 dizajnových kúskov nábytku, ktoré ti učarujú.

Sériu kresiel nájdeš na webe Footshopu od 9. decembra a každý výherca jedného z týchto 10 kúskov v rámci narodeninových osláv dostane ku kreslu s úplne unikátnym dizajnom aj tenisky Reebok, ktoré špeciálne upravila umelkyňa @Customsmichelle. 9. decembra zároveň Footshop vydáva kolekciu oblečenia, ktorá odráža dekádu existencie tohto legendárneho obchodu.

Pozri si kreslá
Footshop
Zdroj: Footshop/Tomáš Třeštík

Pre hráčov aj milovníkov ulíc

O návrhy a spracovanie kresiel sa postaralo množstvo rôznych umelcov naprieč Európou a na svoje si príde naozaj každý. Duo Ondrash & Kašpárek ako zástupca Českej republiky prišlo s návrhom kresla s farebnými vankúšikmi, ktoré ťa hneď na prvý pohľad dostanú svojimi bláznivými psychedelickými farbami, pre túto dvojku dizajnérov naozaj typickými.

Slovensko v kampani reprezentoval Martin Lukáč, ktorý fanúšikom Footshopu priniesol abstraktne vyzerajúce kreslo s pouličným nádychom. Na svoje si prídu aj fanúšikovia kartových hier a motívu klasických pokrových kariet. O dizajn tohto kúska sa postarala nemecká popartová umelkyňa Johanna Walderdorff.

Footshop
Zdroj: Footshop/Tomáš Třeštík

O ďalšie návrhy, spomedzi ktorých je veľmi ťažké vybrať ten najvydarenejší, sa postarali KSELEQOQYNQYSHY z Rumunska, Aleksandra Georgieva z Bulharska, Daniel Labrosse z Maďarska, Roel van der Linden z Holandska, Flavien mile flavor z Francúzska, EDYTA GRZYB z Poľska a CACAO ROCKS z Grécka. Editoriál následne vytvoril úspešný český fotograf Tomáš Třeštík.

Výroba v dvoch fázach

Výroba kresiel prebiehala v dvoch fázach. Skôr než sa umelci pustili do práce, spoločnosť Kartoons sa postarala o výrobu 10 úplne identických kresiel, na ktorých mohli tvoriví ľudia popustiť uzdu svojej kreativite. Všetky kúsky navyše firma spoločne s Footshopom vyrobila z kartónov, ktoré mal legendárny módny obchod v sklade. Dáva tak najavo jediné – na udržateľnosti záleží.

Spoločne s dizajnovými bytovými doplnkami Footshop obdaruje každého, kto kreslo vyhrá, unikátnymi topánkami Reebok Classic Leather Grow, ktoré dizajnérka Michelle upravila tak, aby k jednotlivým jedinečným kusom nábytku dokonale ladili.

Značka Reebok hrá veľmi dôležitú úlohu aj v sprievodnej unisexovej kolekcii oblečenia, ktorú ti Footshop prináša v rámci osláv tiež. Na módnych kúskoch nájdeš originálne opisy a citáty, ktoré sú s Footshopom a jeho kultúrou spojené po celý čas jeho existencie. V kolekcii nájdeš tri tričká a dvojicu mikín, ktoré budú k dispozícii už od 9. decembra v e-shope aj v kamenných predajniach.

Chcem kolekciu footshop meets reebok
KřeslaKřeslaKřeslaKřesla
Zobraziť galériu
(20)
Domov
Zdieľať
Diskusia