Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. decembra 2021, 23:15
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Rytmus, Ego a Anys sa vyvážajú Dubajom na luxusných autách. Sú chodiacou reklamou na rap

Rytmus, Ego a Anys sa vyvážajú Dubajom na luxusných autách. Sú chodiacou reklamou na rap
Zdroj: se svolením Matúše Zeťáka
HUDBA KONTRAFAKT
Uložiť Uložené

Kontrafakt spúšťa predpredaj ďalšieho spoločného albumu. KF jako Rolls vychádza pri príležitosti 20 rokov existencie kapely.

Kontrafakt dnešným dňom spúšťa predpredaj nového skupinového albumu s názom KF jako Rolls. Predobjednať si ho môžeš na stránke Ruka Hore, medzi fanúšikov sa dostane ešte pred Vianocami, keď si ho všetci budú môcť vypočuť aj na streamovacích službách. 

Zároveň sme sa dočkali aj pilotného videoklipu z Dubaja, kde chalani vycestovali pred pár týždňami, aby si odtiaľ priniesli jeden z najvkusnejších videoklipov tohto roka. Za veľa vďačia scenérii, ktorá je pre potreby rapových vizuálov ako stvorená. Nechýba ani oddych na jachte a vyvážanie sa v luxusných autách. Autorom klipu sú Goldy a Nikita Rublev, o produkciu sa postaral Shadex. Hudbu doplnil Nuri. 

Nový album trojice z Piešťan vychádza pri príležitosti jubilea, keďže práve v roku 2001 sa trojica stretla pri Váhu (to je taká rieka tuto) a odštartovala cestu najúspešnejšej slovenskej rapovej kapely všetkých čias. 

Domov
Zdieľať
Diskusia