Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti DIGI Slovakia.
18. novembra 2021, 15:30
Čas čítania 1:37
Sponzorovaný obsah

Sleduj 107 televíznych programov a získaj k nim fit hodinky zdarma

Sleduj 107 televíznych programov a získaj k nim fit hodinky zdarma
Zdroj: DIGI Slovakia
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

TV operátor predstavil vianočnú ponuku, v rámci ktorej získaš balíček Premium výhodnejšie, a to navyše aj s darčekom extra.

Ak aj ty rád tráviš dlhé zimné večery pred telkou sledovaním futbalového zápasu či filmu, no nestačí ti tvoja aktuálna ponuka, Digi má pre teba riešenie. Obľúbený operátor satelitnej televízie aktuálne ponúka svoj rozšírený balík, ku ktorému dostaneš fit hodinky ako darček.

Výhodný balík pre celú rodinu

Televízny balík Premium, ktorý obsahuje až 107 programov pre celú rodinu, teraz môžeš získať s fit hodinkami úplne zadarmo. Tie môžeš prípadne využiť ako super darček, ktorým vo vianočnom období môžeš obdarovať seba alebo blízkeho. Ponuka pritom platí pre nových aj existujúcich zákazníkov, ktorí prejdú na Premium balík.

Nájdeš tu množstvo športových, dokumentárnych, filmových, ale aj detských programov, vďaka čomu si na svoje príde každý člen domácnosti. Pre najmenších divákov je v ponuke 11 detských programov vrátane Ťuki TV, Nick Junior, Cartoon Network aj Duck TV. Medzi obľúbené filmové a seriálové programy patria programy Filmbox, AXN, AMC, Joj Cinema či Kino Barrandov.

DIGI
Zdroj: DIGI

No a nudiť sa nebudeš ani s dokumentárnymi programami, ktorých je v ponuke až 23, ako napríklad Discovery či BBC Earth, ktoré u konkurencie nenájdeš.

Športová ponuka sa vysiela až na 14 športových programov, čo ocení aj náročný športový fanúšik. Sledovať môžeš atraktívne zápasy Ligy majstrov, anglickej Premier League, nemeckej Bundesligy, talianskej Serie A či španielskej LaLigy. Alebo chceš sledovať prestížne zápasy UFC a LIVE prenosy amerického futbalu? Žiaden problém.

V ponuke balíka Premium je celkovo až 107 programov, ktoré ti pomôžu zahnať nudu počas dlhých zimných večerov. Zoznam programov nájdeš tu.

To všetko získaš už od 14,60 eura mesačne a bez viazanosti. Zároveň pri využití bonusu neplatíš na úvod žiadne poplatky za inštaláciu či satelit. No a ako sme už spomínali, teraz navyše dostaneš k balíku Premium fit hodinky ako darček.

Chcem vedieť viac o vianočnej kampani

Šport pod palcom aj na cestách

Určite to poznáš aj ty, v telke je tvoj obľúbený zápas, no ty si na cestách, pirátske online prenosy ti sekajú, a tak sleduješ dianie minútu po minúte na webových portáloch. S týmto ti určite pomôže šikovná aplikácia DIGI GO, ktorá ponúka až 23 TV programov, z toho 10 športových. Aplikáciu môžeš používať súčasne až na 2 zariadeniach. Neuniknú ti tak žiadne napínavé zápasy Ligy majstrov, Premier League, Bundesligy, LaLigy či Serie A na mobile či tablete už od 7 eur mesačne. Ak sa pridáš k DIGI zákazníkom, aplikáciu môžeš získať za zvýhodnenú cenu 1,9 eura mesačne.

Televíznu službu si jednoducho aktivuješ online alebo na zákazníckej linke 0850 211 112, kde všetko vybavia za teba.

Digi
Zdroj: DIGI Slovakia
Domov
Zdieľať
Diskusia