Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. novembra 2021, 9:57
Čas čítania 0:45
Ema Stanovská

Dwayne Johnson vysvetlil, prečo počas cvičenia vo fitku močí do fľaše

NEWS DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

„Pijem veľa vody, preto musím aj veľa chodiť na záchod. Teda nie veľa, ale párkrát za tréning určite. Fľaša to rieši,“ povedal Skala.

Herec a bývalý wrestler Dwayne Johnson sa pre pánsky časopis Esquire priznal, že počas cvičenia v posilňovni močí do fľaše. Reagoval tým na virálny titulok časopisu Men’s Health z roku 2017.

„Áno, ten titulok je pravdivý, močím do fliaš na vodu. Ale nechajte ma vysvetliť vám kontext, pretože všetci si to teraz vysvetľujú po svojom,“ povedal Skala. „Nie sú to fľaše, ktoré si po použití umyjete a ďalej ich používate. Z fliaš, do ktorých močím, už nepijem.“

Posilňovne, v ktorých cvičí, vraj väčšinou nemajú toalety. „Je to len horúčava, pot a špina. Počas tréningu sa snažím byť dostatočne hydratovaný, tak pijem veľa vody, preto musím aj veľa chodiť na záchod. Teda nie veľa, ale párkrát za tréning určite. Fľaša to rieši.“

S tým, že močí do fľaše, sa pred štyrmi rokmi omylom „pochválil“ svojim followerom na Instagrame, keď sa počas natáčania videa v zábere omylom objavila fľaša so žltou tekutinou. „Práve som si uvedomil, že ste teraz asi všetci videli moju veľkú fľašu s močom. Pozrite sa, keď trénujem, idem naplno. Nemám čas chodiť na záchod. Nájdem fľašu, vymočím sa do nej a ďalej trénujem ako zviera,“ povedal vo videu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

Domov
Zdieľať
Diskusia