Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2021, 20:34
Čas čítania 0:43
Richard Balog

Kid Cudi v svadobných šatách so závojom. Raper prekvapil svojím outfitom na odovzdávaní módnych cien

Kid Cudi v svadobných šatách so závojom. Raper prekvapil svojím outfitom na odovzdávaní módnych cien
Zdroj: ERL
MÓDA KID CUDI
Uložiť Uložené

Rodák z Clevelandu sa na červenom koberci tentoraz predstavil v extravagantnom modeli spod rúk návrhára Eliho Russella Linnetza a ukradol si všetku pozornosť médií.

Kid Cudi počas poslednej noci šokoval zástupcov médií aj verejnosť v čipkovaných svadobných šatách so závojom. Raper sa na odovzdávaní módnych cien CFDA (The Council of Fashion Designers of America) predstavil v unikátnom kúsku od návrhára Eliho Russella Linnetza.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by erl (@erl__________)

Odporúčané
Spolupráca medzi módnym domom Fendi a značkou Kim Kardashian zarobila v priebehu minúty 1 milión dolárov Spolupráca medzi módnym domom Fendi a značkou Kim Kardashian zarobila v priebehu minúty 1 milión dolárov 11. novembra 2021, 13:41

Zakladateľ módnej značky ERL opätovne potvrdil svoju výnimočnosť v tom, že dokáže vytvoriť nezabudnuteľný model na mieru, vďaka ktorému jeho nositeľ ovládne celý červený koberec. Ak sleduješ módne dianie trochu bližšie, istotne si dobre pamätáš na A$AP Rockyho v prešívanej deke počas posledného MET Gala. 

Na svadobný outfit v podaní Kid Cudiho určite tak skoro nezabudneme a z nášho pohľadu ide o jeden z najlepších módnych úletov za posledné roky. Cudder svoj výsledný vzhľad v čipkovaných šatách a závoji doplnil o priehľadné rukavice, smokingové sako so strieborným zdobením a luxusné šperky. 

Pred mesiacom sa rodák z Clevelandu posťažoval svojim sledovateľom na Twitteri, že musí užívať tabletky proti bolesti hlavy, ktorú mu spôsobuje zlatá retiazka s diamantovým príveskom za milión eur.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by erl (@erl__________)

Domov
Zdieľať
Diskusia