Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Picasee.
22. novembra 2021, 11:30
Čas čítania 0:46
Sponzorovaný obsah

Máme pre teba zľavový kód – 20 % na revolučné kryty na mobil

Máme pre teba zľavový kód – 20 % na revolučné kryty na mobil
Zdroj: Picasee
TECH
Uložiť Uložené

Tvoj mobil spoľahlivo ochráni nový prémiový obal ULTIMATE case, na ktorý máš ako čitateľ Refresheru zľavu 20 %. Navyše získaš ochranné sklo zadarmo.

Revolučný kryt ULTIMATE case od Picasee prešiel všetkými crashtestmi na jednotku. Vydrží pád až z 5 metrov a perfektne ochráni tvoj telefón. Na zadnú stranu krytu si môžeš dať akúkoľvek fotografiu a mať tak svoju najobľúbenejšiu fotku stále pri sebe. Svoj vlastný, originálny kryt na mobil si navrhneš na tejto stránke.

Doživotná záruka a luxusné vyhotovenie

Výrobca Picasee si za kvalitou tohto krytu stojí tak pevne, že zaň ručí doživotnou zárukou. Nestane sa ti, že by sa ti poškriabal a dizajn zničil. Budeš sa pýšiť naozaj luxusným obalom. Zadná strana z tvrdeného plastu sa leskne a vyzerá ako zo skla.

Zľava 20 % a ochranné sklo zadarmo

Premýšľaš o dokonalom darčeku pre svojich blízkych? Objednaj si teraz špičkový kryt na telefón ULTIMATE case a získaš ochranné sklo zadarmo. Máme pre teba zľavový kód, s ktorým máš zľavu 20 % na všetok sortiment na www.picasee.cz aj www.picasee.sk.

Unikátny zľavový kód pre čitateľov Refresheru: REFRESHER20

Pozor, akcia platí iba do 26. novembra 2021 alebo do vypredania zásob. Nenechaj si ujsť šancu ušetriť a objednaj si ULTIMATE case ešte dnes na www.picasee.cz alebo www.picasee.sk. Sleduj Picasee na Instagrame @picasee.eu a maj tak prehľad o všetkých novinkách.

Chcem nový kryt
Picasee
Zdroj: Picasee
Domov
Zdieľať
Diskusia