Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Designer Outlet Parndorf.
3. novembra 2021, 13:30
Čas čítania 1:04
Sponzorovaný obsah

Máš už nakúpené na Vianoce? Ak nie, Designer Outlet Parndorf štartujte Fashion Shopping Week so zľavami až do 70 %

MÓDA
Uložiť Uložené

Nákupný týždeň s predĺženými otváracími hodinami od 9.00 do 21.00 h aj počas pracovných dní a so zľavami do výšky až 70 % štartuje v Parndorfe už onedlho.

S blížiacimi sa Vianocami ti určite príde vhod informácia, že McArthurGlen Designer Outlet Parndorf opäť chystá obľúbený Fashion Shopping Week. V týždni od 2. do 6. novembra môžeš nakupovať, koľko sa ti len zažiada. Vďaka predĺženým otváracím hodinám sa určite vyhneš predvianočnému stresu.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

Počas pracovných dní má outletové centrum otvorené od 9. do 21. hodiny a v sobotu od 9. do 18. hodiny. Vianoce sú pred dverami a či už si chceš vybrať lichotivý outfit, alebo by si rád prekvapil svojich blízkych nevšedným darčekom, hneď môžeš využiť výhodnú ponuku v rámci Fashion Shopping Weeku so zľavami až do výšky 70 % z outletovej ceny. V prípade výberových značiek, ako sú Armani, BOSS, Joop!, Furla, Adidas, Zegna, Van Laack, Peak Performance, Salomon, Rituals, Pandora či Jack Wolfskin, si každý nájde to svoje.

Luxusné nakupovanie: výberové značky aj pop-up obchody

Nezáleží na tom, či si si už stihol zostaviť zoznam prianí alebo ešte potrebuješ načerpať inšpiráciu. V približne 160 obchodoch tu na teba čaká kvalitná ponuka značiek oblečenia či kozmetiky, ale aj športových a luxusných značiek.

Tvoje obľúbené značky ti ponúknu obrovský výber z najnovších trendov. Momentálne ťa môžu zlákať úplne nové vlajkové predajne značiek ako Tommy Hilfiger, BOSS, L'Oréal, Babor a mnohých ďalších. Čerešničkou na torte pre malých aj veľkých je sviatočná výzdoba, ktorá navodí čaro prichádzajúcich Vianoc. Návštevníci sa teda môžu tešiť na rozprávkovú vianočnú atmosféru, ktorou je Designer Outlet známy už roky.

Designer Outlet Parndorf
Zdroj: Designer Outlet Parndorf

„Práve v predvianočnom období sa oplatí navštíviť Designer Outlet. Naši návštevníci môžu počas Fashion Shopping Weeku využiť početné akcie a vybrať ideálne darčeky pre svoju rodinu a priateľov,“ zhodnotil Mario Schwann, generálny riaditeľ centra Designer Outlet Parndorf.

Domov
Zdieľať
Diskusia