Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2021, 10:48
Čas čítania 0:46
Ema Stanovská

Influencerka pózovala pred otvorenou rakvou s jej zosnulým otcom vo vyzývavých čiernych šatách. Instagram jej účet zmazal

NEWS INFLUENCERI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Fitneska a influencerka z Onlyfansu z Miami mala na Instagrame 84 800 followerov. O svoj účet prišla, založila si však nový, kde postuje rovnaké fotky.

Influencerka Jayne Rivera z Miami v pondelok na Instagrame zverejnila sériu šiestich fotografií v úzkych čiernych šatách s výrazným výstrihom. Pózuje na nich pred otvorenou rakvou jej nedávno zosnulého otca. Followeri jej začali písať znechutené komentáre a Instagram napokon jej účet vymazal. Písal o tom portál Joe.

„Motýľ odlieta. Odpočívaj v pokoji, ocko, bol si mojím najlepším priateľom. Žil si dobrý život,“ napísala 20-ročná Rivera k príspevku. Ľudia jej dávali masívny unfollow a vyjadrovali rozhorčenie. Instagram jej účet zmazal, no medzičasom si založila nový účet, kde postuje tie isté fotky. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jayne Rivera (@jayne_riverra)

V jednom príspevku napísala, že za tým, čo urobila, si stojí a jej otec by to určite pochopil. Priznala však, že chápe negatívne ohlasy, ktoré fotografie vyvolali. 

Domov
Zdieľať
Diskusia