Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2021, 11:59
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Mike Tyson bude údajne zápasiť s Loganom Paulom. Kedy sa možno dočkáme ich zápasu?

Mike Tyson bude údajne zápasiť s Loganom Paulom. Kedy sa možno dočkáme ich zápasu?
Zdroj: Frederick M. Brown/Getty Images
ŠPORT LOGAN PAUL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Logan Paul si myslí, že Mike Tyson patrí do starého železa.

Legendárny boxer Mike Tyson sa vraj postaví proti Loganovi Paulovi. Youtuber Keemstart informoval, že podľa zdrojov Dramaalert sa zápas medzi dvojicou údajne uskutoční vo februári 2022, píše Sportbible. O zápase medzi youtuberom Loganom Paulom a Mikom Tysonom sa pritom šepká už dlhší čas.

Logan Paul pred niekoľkými mesiacmi zápasil s Floydom Mayweatherom a na nohách sa dokázal udržať celých 8 kôl. V júni sa preto vyjadril, že pokiaľ dokázal pri Mayweatherovi prežiť bez knockoutu, zvládol by aj Tysona, ktorého označil za príliš starého.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tyson (@miketyson)

Tyson začiatkom októbra potvrdil, že by si to s Loganom či jeho bratom Jakom Paulom pokojne rozdal. „To by bolo veľa peňazí,“ cituje ho New York Post. Podľa vlastných slov by však uprednostnil Logana Paula.

Tyson je už v boxerskom dôchodku nejaký ten piatok, no ešte v novembri roku 2020 sa dal prehovoriť na exhibičný zápas s Royom Jonesom jr. Zápas sa vtedy skončil remízou, pričom Mike Tyson vyhlásil, že je pripravený vrátiť sa do ringu znova. 

Domov
Zdieľať
Diskusia