Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti
5. novembra 2021, 10:30
Čas čítania 1:48
Sponzorovaný obsah

Hľadáš nové tenisky? Máme pre teba model, ktorý si zamiluješ

Hľadáš nové tenisky? Máme pre teba model, ktorý si zamiluješ
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložiť Uložené

Tenisky PUMA Suede Mayu si kúpiš vo Footshope.

Chceš tenisky, ktorými sa pýši aj jedna z najväčších hudobných hviezd sveta? Máme pre teba skvelý tip. PUMA vydala novú siluetu tenisiek, za ktorou stojí aj jedna z najväčších hudobných a módnych ikon planéty Dua Lipa. V teniskách PUMA Suede Mayu ukazuje, že dokáže dokonale skĺbiť kvalitu, ktorú od športových tenisiek čakáš, s módnymi trendmi.

Tenisky PUMA Suede Mayu po novom nájdeš aj v obchode Footshop. Nie je veľa tenisiek, ktoré sa hodia ako na prechádzku po meste alebo v parku, tak aj na akýkoľvek večierok. 

POZRI SA DO OBCHODU

Vysoká podrážka nevyjde z módy

Na prvý pohľad ťa bezpochyby zaujme vysoká a výrazná podrážka. Po tej však PUMA nesiaha po prvý raz – už dávnejšie používala nápadnú platformu v spolupráci s Rihannou a postupom času sa z nej medzi nadšencami tenisiek stala úplná klasika. V prípade tenisiek PUMA Suede Mayu dizajnéri skĺbili jednu z najikonickejších siluet a prispôsobili ju súčasným trendom.

Footshop
Zdroj: Footshop

Podrážka v kombinácii s vrchnou časťou typickou pre značku PUMA dodáva teniskám eleganciu a svieži dizajn. Zároveň ide o obuv, ktorá je veľmi ľahká a pohodlná. PUMA ukazuje, že z každej siluety dokáže dostať to najlepšie. Suede Mayu berie klasický model značky a drobnými úpravami z nej robí ešte vyšperkovanejšiu tenisku.

Do parku aj na večierok

V kampani, na ktorej Dua Lipa spolupracovala s Mariom Sorrentim, dáva speváčka jasne najavo, že tenisky PUMA Suede Mayu si môžeš zobrať skutočne kamkoľvek. Možností je nekonečno a fantázii sa nekladú žiadne medze, ktoré by v týchto teniskách nebolo možné prekročiť. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Na fotkách ich kombinuje s čiernou sukňou a topom na uzol, čo dáva jasne najavo: Je čas predviesť sa. A nezáleží na tom, či v nových teniskách rovnako ako speváčka zažiariš na večierku alebo na prechádzke v parku, štýl bude kráčať stále s tebou. 

Sebavedome vpred

Pohybuj sa po svete so sebavedomím a štýlom, inšpiruj súčasné i budúce generácie žien. Nechaj sa nimi podporiť a ty zas podporuj ich, veď zmysluplné konverzácie a dostávaj pozornosť tam, kde ju ako žena dostávať chceš. To hovorí PUMA v rámci kampane „She Moves Us“, ktorej súčasťou sú aj tenisky PUMA Suede Mayu, všetkým ženám.

Značka sa snaží dodať ženám sebavedomie a odvahu robiť to, čo robiť chcú, a to prostredníctvom pohybu aj v rámci štýlu. Tomu pomáha i výrazná tvár kultúry a štýlu Dua Lipa, ktorá ku kampani dodala: „Učím sa prijímať sama seba a milovať človeka, ktorým som. Je veľmi oslobodzujúce a príjemné mať možnosť urobiť to. Veľmi mi k tomu pomohli aj moji fanúšikovia.“ 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nové tenisky PUMA Suede Mayu hľadaj vo Footshope. Ukáž, že máš čo povedať, že máš právo na pozornosť a právo vyjadriť, kým skutočne si. Po vzore speváčky zaujmi davy a daj o sebe vedieť v nových, neopozeraných teniskách.

Chcem nové tenisky
FootshopFootshopFootshopFootshop
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia