Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2021, 13:27
Čas čítania 1:16
Viktor Kniš

Poslanec Taraba na Facebooku šikanuje 17-ročnú dcéru Zuzany Čaputovej, bude ho riešiť polícia

Poslanec Taraba na Facebooku šikanuje 17-ročnú dcéru Zuzany Čaputovej, bude ho riešiť polícia
Zdroj: TASR - Jakub Kotian
NEWS EXTRÉMISTI
Uložiť Uložené

Odídenec od extrémistov Tomáš Taraba zverejnil na svojom facebookovom profile fotku dcéry Zuzany Čaputovej so zosmiešňujúcim ironickým opisom. Teraz sa tvári, že nič zlé nespravil.

Poslanec Národnej rady Tomáš Taraba sa na svojom facebookovom profile vysmieva dcére Zuzany Čaputovej, ktorá sa nedávno zúčastnila na módnej prehliadke Fashion LIVE! ako modelka.

Taraba pridal aj ironický opis a fotku prezidentkinej dcéry, na ktorej má netradičný účes a umelecký mejkap. Jeho sledovatelia využili príležitosť a v komentároch pod príspevkom 17-ročnému dievčaťu vulgárne nadávajú a bezdôvodne sa mu vysmievajú. 

K príspevku poslanca, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke extrémistickej ĽSNS, sa vyjadrila aj novinárka Zuzana Kovačič Hanzelová. 

„Že sa politika deje viac na Facebooku ako v parlamente, to sme si nejako zvykli. Ale aby poslanec Taraba atakoval 17(!)-ročnú dcéru prezidentky Zuzany Čaputovej zosmiešňovaním jej vzhľadu, myslím, že to už je za hranicou akéhokoľvek vkusu,“ napísala. Upozorňuje, že Tarabovi sa podarilo dosiahnuť cieľ, a pýta sa, či sme naozaj vo fáze, keď sa 42-ročný muž vysmieva 17-ročnemu dievčaťu, lebo sa nestotožňuje s jeho vzhľadom. 

Poslanec Taraba sa pod príspevkom Kovačič Hanzelovej vyjadril. Tváril sa, že nevie, o čom novinárka hovorí. Vraj nerozumie, čo je na jeho statuse pohoršujúce. Kovačič Hanzelová ho vyzvala, aby si nabudúce vybral rovnocenného súpera.  

Odporúčané
„Kuriatka, Putin sa z nás smeje.“ Stáva sa z Tiktoku novodobé semenište slovenských konšpirátorov? „Kuriatka, Putin sa z nás smeje.“ Stáva sa z Tiktoku novodobé semenište slovenských konšpirátorov? 12. marca 2023, 16:30

Tarabu bude riešiť aj polícia, informovala o tom na facebookovej stránke. „Je to exemplárny prípad šikanovania cez internet. Je to stredovek. Je to niečo, proti čomu Policajný zbor roky bojuje. Je to názorná ukážka toho, že bezcitné správanie na internete môže dosiahnuť taký rozmer šikany, ktorý môže viesť k tej najväčšej ľudskej tragédii,“ píšu na sociálnej sieti policajti s tým, že prípad už odovzdali vyšetrovateľom. 

Poslanec Tomáš Taraba odišiel od extrémistickej ĽSNS a založil si vlastnú stranu Život, ktorá presadzuje podobnú agendu. Preslávil a aj svojím podnikaním s kriminálnikom Petrom Koščom, ktorý je momentálne na úteku a je po ňom vyhlásené medzinárodné pátranie. Košč má blízko k politikom Smeru a k tajným službám a je obvinený z korupcie v súvislosti so skupinou sýkorovcov. Taraba spolu s Koščom profitovali zo štátnej zákazky cez spoločnosť Dast, vďaka čomu za dlhé roky zarobili milióny eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia