Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2021, 14:52
Čas čítania 0:41
Kamila Šebestová

Našila deťom židovské hviezdy a postavila ich pred objektív. Kontroverzná Austrálčanka takto protestuje proti očkovaniu

NEWS HOAXY KORONAVÍRUS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Tvrdí, že k nezaočkovaným sa vláda správa ako k prenasledovaným židom počas holokaustu.

Sarah Millsová dlhodobo radikálne protestuje proti očkovaniu. V minulosti zverejnila fotku v pruhovanom pyžame s číslom 385968, ktoré pripomína odev väzňov koncentračných táborov. Teraz pridala ďalší kontroverzný príspevok. Svojim trom deťom aj sebe našila židovskú hviezdu. Odfotili sa a tento rodinný portrét odvtedy koloval po internete. Sleduje ju okolo 100 000 ľudí. Reagovala naň aj židovská komunita, ktorá bola z jej aktivít zdesená. 

„Je neľudské porovnávať opatrenia vlády proti koronavírusu s ohavnými zákonmi Hitlerovej Tretej ríše. Takisto je neľudské tvrdiť, že opatrenia s očkovaním sú podobné konečnému riešeniu židovskej otázky, ktoré viedlo k výstavbe koncentračných táborov,“ povedal pre Daily Mail jeden z členov austrálskej židovskej obce Dvir Abramovich.

Sarah Millsová označila lockdown za holokaust. V príspevku sa sťažovala na to, že ako nezaočkovaná nemá rovnakú slobodu ako všetci ostatní. 

„Oddnes už nemôžem navštevovať reštaurácie, kaviarne, divadlá, kiná, koncerty, múzeá, športové podujatia, bazény, obchody s oblečením a ísť všade, kde ‚to nie je nevyhnutné‘,“ napísala v príspevku na Instagrame. Sarah Millsová si po negatívnej reakcii mnohých ľudí nakoniec zmazala všetky svoje profily na sociálnych sieťach.

Odporúčané
Zistili príčinu smrti Gabby Petitovej. Takto zabili známu youtuberku Zistili príčinu smrti Gabby Petitovej. Takto zabili známu youtuberku 13. októbra 2021, 8:09
Domov
Zdieľať
Diskusia