Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO
11. októbra 2021, 10:30
Čas čítania 2:21
Sponzorovaný obsah

Vďaka týmto topánkam od ECCO budú všetky oči na tebe. Pozri sa, ako ich môžeš kombinovať v jesenných outfitoch

Vďaka týmto topánkam od ECCO budú všetky oči na tebe. Pozri sa, ako ich môžeš kombinovať v jesenných outfitoch
Zdroj: ECCO
MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Sú pohodlné, originálne a štýlové a môžeš ich nosiť aj mnoho ďalších sezón.

Hľadáš jesenné topánky, ktoré budú vyzerať dobre so sukňou aj s džínsami a nebude ti v nich čľupkať pri prvom sychravom dni? Máme pre teba tip. Topánky ECCO z kolekcie Modtray sú pohodlné, hodia sa do nevyspytateľného jesenného počasia a ľahko ich zladíš s formálnym aj ležérnym outfitom. A budúcu sezónu – ani tie ďalšie – nebudeš musieť premýšľať nad kúpou nových topánok. Pozri sa, ako ľahko sa dajú tieto udržateľné topánky kombinovať v jesenných outfitoch. 

Topánky stvorené pre štýl aj pohodlie

V kolekcii Modtray od ECCO nájdeš vyššie aj nižšie modely z kože v štýloch obľúbených topánok chelsea či derby a ženských mokasín. S týmito topánkami nemusíš robiť žiadne kompromisy, ak si chceš obliecť elegantný outfit a cítiť sa pohodlne. K sukni, formálnym nohaviciam či saku sa teraz nosí hlavne pohodlie, čo neznamená, že budeš celý deň nohy trápiť v podpätkoch.

Či už si vyberieš mokasíny, šnurovacie nízke derby, alebo vysoké čižmy v štýle chelsea, môžeš sa na ne spoľahnúť, keďže všetky sú vyrobené z kvalitných koží a udržateľných materiálov tak, aby vydržali dlhšie než jednu sezónu. Gro topánok pozostáva z kože, niektoré modely dopĺňajú textilné prvky a spoločným výrazným prvkom je výrazná podrážka, ktorá využíva technológiu odpruženia ECCO FLUIDFORM™ a technológiu ECCO TRAYTECH™ na zabezpečenie maximálneho pohodlia. 

Prezri si kolekciu Modtray
ecco, topánky
Zdroj: ECCO

Jesenný minimalizmus 

Aplikuješ minimalizmus nielen v domácnosti, ale aj v obliekaní? V tom prípade by ti mohol sadnúť model čižiem inšpirovaný topánkami chelsea – dostupné v čiernej aj bielej. Môžeš sa na ne spoľahnúť počas daždivých dní a veľmi dobre vyzerajú v jednoduchom outfite, ktorý sa skladá z džínsov a roláka v kombinácii s oversized sakom. Práve kombináciu minimalistických kúskov môžeš rozbiť bielym modelom, ktorý pritiahne všetky pohľady okoloidúcich. 

Chcem tento model
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina|classic vintage style (@karolina_maras)

Tieto topánky sa hodia nielen k jednoduchým outfitom. Biely model skvele doplní ležérnejšie modely, ktoré hýria farbami, ale napríklad aj kombináciu boyfriend džínsov a flanelovej košele v kombinácii s bomberou či retro bundou. Inšpirovať sa môžeš aj farebným outfitom, ako je nižšie. Rozhodne však stojí za pozornosť aj model podobných topánok, ktorý je doplnený o výrazný zips uprostred topánky.

Formálne a pohodlne 

Široké nohavice alebo sukňu nemusíš ladiť len s podpätkami. Cíť sa po celý deň pohodlne aj v elegantných kúskoch, či už budeš v práci, alebo sa vyberieš na večerné rande. Mokasíny z kolekcie Modtray s výraznou podrážkou budú vyzerať dobre s voľnými rovnými nohavicami, jednoduchým zvrškom a vlneným svetrom. Tento look skvele doplní elegantná saténová šatka, prípadne klobúk. Nezabudni na pestré, farebné kúsky, ktoré sú horúcim trendom jesene.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sinziana Maria Iacob 🧿 (@sinzianasooper)


Mokasíny z tejto kolekcie sú dostupné v bielej, ružovej a čiernej farbe; pri čiernej si môžeš vybrať klasický kožený vzhľad alebo s imitáciou krokodílej kože. V prípade, že si ich dáš k sukni alebo šatám, môžeš ich ozvláštniť zaujímavými priehľadnými ponožkami

Chcem mokasíny ECCO
ecco, mokasíny
Zdroj: ECCO

Inšpirácia v mužskom šatníku

Topánky derby, charakteristické pre mužský šatník, prichádzajú v kolekcii od ECCO v ženskom šate. S výraznou podrážkou typickou pre celú kolekciu sú tieto šnurovacie topánky ideálne k akémukoľvek outfitu. Svojím štýlom sa doslova prispôsobia outfitu zloženému z koženej sukne a oversized svetra, ale aj elegantným nohaviciam s vysokým pásom, roláku a kabátu či klasike, ako sú džínsy a biela košeľa

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kasia Szymków (@jestem_kasia)

Chcem tieto topánky

Výrazná podrážka, pohodlie a štýl 

Ktorékoľvek topánky z kolekcie ECCO ti zabezpečia pohodlie aj štýl. Ich nadčasový dizajn a výroba z kvalitných materiálov zabezpečia, že ich budeš môcť vytiahnuť aj niekoľko najbližších jesení či jarí. Nemusíš s nimi riešiť dilemu, či si kúpiť tri ďalšie páry elegantných topánok k tým športovejším kúskom, ktoré máš doma. Prispôsobia sa formálnym kúskom do práce, elegantným na večer, ale aj tým na prechádzky jesennou prírodou.

ecco, topánky, mokasíny ecco, topánky, mokasíny ecco, topánky, mokasíny ecco, topánky, mokasíny
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia