Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2021, 18:27
Čas čítania 0:35
Richard Balog

Tomáš Tatar venoval spoluhráčovi hodinky značky Hublot, aby mu prenechal obľúbené číslo

Tomáš Tatar venoval spoluhráčovi hodinky značky Hublot, aby mu prenechal obľúbené číslo
Zdroj: Twitter/@NJDevils
ŠPORT HOKEJ NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Čoskoro 31-ročný útočník bude aj v klube New Jersey Devils nosiť dres s číslom 90.

Tomáš Tatar venoval spoluhráčovi hodinky za viac ako 7 000 eur, len aby získal svoje obľúbené číslo. Na výmenu pristúpil švédsky mladík Jesper Boqvist, ktorý v NHL neodohral ešte ani 100 zápasov, avšak teraz sa môže tešiť z luxusného kúska Classic Fusion od značky Hublot. Správu priniesol klub prostredníctvom príspevku na Twitteri

Odchovanec dubnického hokeja tak bude aj v klube New Jersey Devils nosiť dres s číslom 90, v ktorom nastupoval predtým v Montreale Canadiens aj vo Vegas Golden Knights. Pevne veríme, že útočník s prezývkou Tuna Tatar nadviaže v novom pôsobisku na svoje prvé kanadské sezóny a už čoskoro pokorí hranicu 200 strelených gólov v najprestížnejšej hokejovej lige sveta.

Prekonaním uvedenej méty sa Tatar zaradí medzi najväčšie slovenské hviezdy, ktoré pôsobili v zámorí. Nová sezóna NHL sa začína už 12. októbra. 

Odporúčané
Cristiano Ronaldo údajne zarobil Manchestru United na predaji dresov už 220 miliónov eur  Cristiano Ronaldo údajne zarobil Manchestru United na predaji dresov už 220 miliónov eur 12. septembra 2021, 11:50
Domov
Zdieľať
Diskusia