Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti TV Markíza.
1. októbra 2021, 11:30
Čas čítania 1:32
Sponzorovaný obsah

Hádka s Haberom o komercii či rozhovor o mimozemšťanoch. Dnešná Superstar prinesie opäť zaujímavých uchádzačov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Superstar pokračuje piatym kolom kastingov a opäť sa dočkáme skvelých výkonov, ale aj tých, ktoré by sme radšej nepočuli.

Superstar už tradične pokračuje ďalším kolom, keď budeme svedkami ďalších výkonov, ktoré by porota poslala rovno do finále, ale aj vystúpení ľudí, ktorí majú talent na všetko ostatné, len nie na spev, či polemických vystúpení, ktoré porotu rozhádali. Dnes večer si preto nezabudni zapnúť Markízu, ktorá odvysiela už piate kastingové kolo.

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Internet je miesto, kde nájdeš množstvo užitočných rád a návodov. Svoje o tom vie aj Adam Pňaček, ktorý sa naučil spievať práve z internetu. Svoje novonadobudnuté skúsenosti sa rozhodol ukázať aj hviezdnej porote. Nezabudol dodať, že jeho cieľom je dostať sa aj na zahraničné pódiá, napríklad i v Maďarsku. Podarí sa mu zaujať porotu?

Superstar
Zdroj: TV Markíza

V Superstar sme počuli už všeličo, ale to, čo predviedla Andrea Irena Fabri, nie je až také bežné. Mladá speváčka merala dlhú cestu z Rumunska z mesta Nadlak, v ktorom sa usídlila komunita Slovákov, aby porotcom ukázala svoje prednosti v jódlovaní. Táto neľahká disciplína potešila najmä Leoša, ktorý sa tak mohol vrátiť do mladosti.

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Mimozemšťania medzi nami a boj s komerciou

S veľmi zaujímavou teóriou prišiel na kasting Milan. Porotcovia sa s ním pustili do rozhovoru o mimozemšťanoch, pričom Milan verí, že sú medzi nami. Konkrétne sa rozrozprával o rase zvanej plejáďania, ktorá sa nad nami vznáša ako anjeli strážni a ovplyvňuje naše životy.

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Veľká diskusia sa strhla aj po príchode Hanky Husenicovej, ktorá neprišla do Superstar z presvedčenia. Práve naopak, ak by nebolo jej rodičov, do Superstar by neprišla nikdy. Táto súťaž sa jej totiž zdá až príliš komerčná a to porotu nenechalo chladnou. Po tom, čo dospievala pieseň Billie Eilish, sa ujal slova Paľo Habera: „Hanka, bola toto komercia alebo nie? Už sa stierajú rozdiely niekoľko rokov medzi undergroundom, medzi neviem akým štýlom... V podstate neexistuje úplná definícia, že čo je komerčné a čo nie.“ Ani Moniku jej názor nepotešil: „To, čo si povedala predtým, mi veľmi vadilo. A keď už si sa rozhodla sem prísť, toto nepoužívaj!“  

Superstar
Zdroj: TV Markíza

Revali na Haberu

Sú momenty, ktoré sa do vysielania v televízii nedostanú. Ale všadeprítomnému oku kamery nič neujde. A tak sa často staneme svedkami udalostí zo zákulisia, ktoré pobavia aj šokujú. Jednou z nich je aj rev na Paľa Haberu, na ktorom si zgustli niektorí súťažiaci. Jeho reakciu si môžeš pozrieť vo videu nižšie.


Nenechaj si ujsť piate kastingové kolo Superstar dnes večer o 20.30 h na Markíze alebo už teraz na VOYO.

Domov
Zdieľať
Diskusia