Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
5. októbra 2021, 13:30
Čas čítania 2:12
Sponzorovaný obsah

Kráčaj ako hviezda večierkov. Outfity s Converse Renew ti bude závidieť každý

Kráčaj ako hviezda večierkov. Outfity s Converse Renew ti bude závidieť každý
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložiť Uložené

Novú kolekciu udržateľných tenisiek Converse Renew nájdeš vo Footshope.

Obuv z kráterovej peny, dvojfarebné tenisky a podrážka, o ktorú len tak nezakopneš. Converse prichádza s novým radom Converse Renew, s ktorým ovládneš akúkoľvek situáciu. Každý z nás túži po tom, aby štýl hovoril za nás a my aby sme teda mohli brázdiť ulice v outfitoch, za ktorými sa otočí každý. A ako už je známe, jadrom všetkých outfitov sú kvalitné a skutočne štýlové tenisky.

Converse
Zdroj: Footshop

Footshop do svojej ponuky zaradil nový rad azda najslávnejších tenisiek Converse, ktoré si dávajú za úlohu urobiť zo sveta o trochu krajšie miesto, kde sa oceány ani pevniny nebudú topiť v horách odpadkov.  

Pozri si kolekciu
S iniciatívou Renew prišla značka Converse už v roku 2017. Odvtedy sa snaží prichádzať s udržateľnými, ale zároveň pohodlnými modelmi, aby si milovníci tenisiek nemuseli vyberať medzi štýlom a láskou k prírode. Kampaň je súčasťou záväzku značky Nike k dosiahnutiu nulovej uhlíkovej stopy a odpadu. 

Podrážky v znamení upcyclingu

Rovnako ako v prípade predchádzajúcich kolekcií Converse Renew ťa nielen v prípade nového radu zaujme hlavne podrážka. Tú dizajnéri vymysleli tak, aby vznikla z 10 % z gumového odpadu, ktorý v súčasnosti trápi našu planétu.

Converse
Zdroj: Footshop

Prvým recyklovaným modelom z nového radu sú klasické vysoké Chuck 70, ktoré môžeš stretnúť v mestskej džungli, ale aj na basketbalových ihriskách už dekády. Converse vyrobil model zo 100 % recyklovaného plátna, ktoré odoberá prevažne od známeho britského výrobcu riflí Beyond Retro.

Converse
Zdroj: Footshop

Na prvý pohľad si zamiluješ kontrast medzi čiernou a bielou, ktoré od seba oddeľuje štýlový svetlomodrý stred a jazyk. Modrá príjemne ladí s gumovou podrážkou, v ktorej presvitajú zvyšky textílií, ktorými značka ukazuje, že ani jedno vlákno z výroby nevyšlo nazmar.

Ľahkosť kráterovej peny

Úplne bezkonkurenčné sú popri klasických Chuck 70 aj Converse Crater, v ktorých bude tvoja noha ako vo vate alebo, presnejšie povedané, v teplom penovom kúpeli. Experiment je to, čo spoločnosť posúva ďalej – a Converse to veľmi dobre vie. V dnešnej uponáhľanej dobe je potrebné odľahčiť každý krok, a preto značka vyrobila dva modely z kráterovej peny, ktorá celý model urobila ľahším. V kombinácii so štýlom inšpirovaným 90. rokmi si môžeš byť istý, že nosíš skutočne výnimočný kúsok bez kompromisu voči sebe alebo planéte.

Converse
Zdroj: Footshop

A pokiaľ si ozajstný teniskový nadšenec, páčiť sa ti bude aj model Chcuk 70 Knit, ktorý si kúpiš v dvoch farebných vyhotoveniach a pocítiš tak skutočne pohodlie recyklovaného úpletu, ktorý sa hodí ku každému jesennému outfitu.

Converse
Zdroj: Footshop

Kráčaj ako ozajstná hviezda

Ak patríš k ľuďom, ktorí vo svojom obliekaní radi skúšajú nové veci, a ak hľadáš tenisky, ktoré nenájdeš široko-ďaleko, určite ťa nadchne model Converse Run Star Hike Renew. A aj keď to vyzerá tak, že vzhľadom na svoj extravagantný vzhľad nie sú pre každého, rýchlo zistíš, že práve tieto tenisky budeš nosiť najčastejšie a zažiariš s nimi úplne všade

Converse
Zdroj: Footshop

Silueta Run Star Hike je typická svojou neobvyklou podrážkou. V rade Renew si spoľahlivo prešliape cestu k tvojmu srdcu a získa si tvoju pozornosť i pozornosť tvojho okolia. V rámci iniciatívy ju totiž dizajnéri navrhli tak, aby plnila ciele spoločnosti, a preto ju vyrobili z recyklovaného gumového odpadu.

Converse
Zdroj: Footshop

Všetky modely nájdeš v obchode Footshop a záleží iba na tebe, či chceš ulicu rozsvietiť čierno-bielou klasikou, jesennými úpletmi, kráterovou penou alebo podrážkou, ktorá akoby prišla z iného sveta. Neboj sa vyjadriť svoj štýl a ukázať, že si ten, kto vie, ako aj bez slov upútať pozornosť.

Chcem zažiariť v nových Converse Renew
ConverseConverseConverseConverse
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia