Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2021, 11:47
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Johnny Depp tvrdí, že pred cancel culture nie je nikto v bezpečí. Prekáža mu bojkot zo strany Hollywoodu

Johnny Depp tvrdí, že pred cancel culture nie je nikto v bezpečí. Prekáža mu bojkot zo strany Hollywoodu
Zdroj: Saban Films
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Známy herec sa znova vyjadril na margo súdnych sporov so svojou bývalou ženou.

Hollywoodom zavrhnutý herec Johnny Depp sa na Medzinárodnom filmovom festivale v San Sebastiane v Španielsku sťažoval na takzvanú cancel culture. Poukazoval tým na to, že mu zrejme pre súdne spory s bývalou manželkou Amber Heard zatvorili v biznise mnohé dvere. Okrem iného prišiel aj o rolu Grindelwalda vo fantasy sérii Fantastic Beasts.

„Vymklo sa to z rúk natoľko, že vám môžem sľúbiť, že nikto nie je v bezpečí. Ani jeden z vás,“ upozornil podľa webu Screenrant v jednom rozhovore na festivale. Herec navyše vravel, že podobná vec sa nestala len jemu, ale aj množstvu mužov a žien pred ním.

Odporúčané
Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky Sex Education: 5 najlepších vzťahov plných sexu a romantiky 21. septembra 2021, 20:28

Amber Heard prednedávnom vyhrala súd, ktorý potvrdil, že jej Johnny Depp fyzicky ubližoval. Problémom je, že podľa herca útoky viedla aj Amber Heard. Ako to už v podobných sporoch býva, fanúšikovia sa vždy postavia na stranu jedného z dvojice a médiami sprístupnené dôkazy si vyložia neraz podľa seba, bez ohľadu na rozhodnutie súdu.

Podporovatelia Deppa napríklad ako odplatu za bojkot herca žiadajú, aby tvorcovia Aquamana odstránili Amber Heard z druhej časti. Petíciu proti herečke v súčasnosti podpísalo viac ako 1,8 milióna ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia