Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
22. septembra 2021, 9:40
Čas čítania 0:38

Antivaxeri na severe Slovenska zaútočili na očkovacie centrá. Zasahovať musela aj polícia

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Odporcovia očkovania sa násilím chceli dostať k primátorovi. Zdravotníkom bránili v práci.

„Toto sú fašistické praktiky a znásilňovanie ľudí,“ kričali antivaxeri vo viacerých očkovacích centrách na severe Slovenska. Zdravotníkov a ľudí, ktorí sa prišli dať zaočkovať, obmedzovali v obci Horná Štubňa, v Martine, na viacerých miestach pri Žiline a v obci Podbiel na Orave. Zasahovať musela aj polícia, informujú Aktuality.sk.

Skupina odporcov očkovania pritom nedodržiavala platné nariadenia. „Incidenty sme postúpili polícii. Práve protestujúci nedodržali platné epidemiologické nariadenia pre daný okres, v interiéri musia mať prekryté dýchacie cesty,“ povedala hovorkyňa žilinskej župy Lucia Lašová pre portál.

12. septembra 2021, 12:30 Čas čítania 10:18 Autor kanálu Ovčiansky tribunál: Ferko hasič, ktorý vybľakuje na policajtov, že sú „sople“, je po vypnutí kamery úplný medík Autor kanálu Ovčiansky tribunál: Ferko hasič, ktorý vybľakuje na policajtov, že sú „sople“, je po vypnutí kamery úplný medík

Antivaxeri v očkovacích centrách od zdravotníkov žiadali informácie o zložení vakcín a zdravotnícku kvalifikáciu. Vo výkone práce im bránili aj po príchode polície. V Podbieli sa dokonca použitím fyzickej sily domáhali stretnutia so starostom.

Domov
Zdieľať
Diskusia