Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Viktor Kniš
21. septembra 2021, 20:40
Čas čítania 0:43

Skontroluj si mail, ministerstvo financií hromadne informuje výhercov v očkovacej lotérii. Peniaze ti pošlú na účet do 30 dní

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ministerstvo financií v utorok večer rozoslalo emaily aj výhercom, ktorých vyžrebovali pred niekoľkými týždňami.

Ministerstvo financií posiela výhercom vyžrebovaným v očkovacej lotérii hromadný email s informáciou, že im do 30 dní vyplatia výhernú sumu.

„Boli ste vyžrebovaný v očkovacej prémii a získali ste peňažnú výhru. Výhru vám zašleme na bankový účet, ktorý ste uviedli pri registrácii,“ píše rezort Igora Matoviča, ktorý prišiel s nápadom s lotériou. Aj keď expremiér pôvodne prezentoval súťaž ako motivačnú kampaň pre nezaočkovaných, neskôr ju označil za odmenu pre ľudí, ktorí sa dali zaočkovať. 

Ministerstvo financií zverejňuje zoznam výhercov aj online na podstránke rezortu. Krátko po rozoslaní hromadnej korešpondencie bola stránka nedostupná, pravdepodobne pre veľký záujem súťažiacich. 

Domov
Zdieľať
Diskusia