Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Footshop.
10. októbra 2021, 15:30
Čas čítania 2:10
Sponzorovaný obsah

S novými The Roger od On a Rogera Federera sa budeš cítiť, ako keď chodíš v obláčikoch

S novými The Roger od On a Rogera Federera sa budeš cítiť, ako keď chodíš v obláčikoch
Zdroj: Footshop
MÓDA
Uložiť Uložené

Novú kolekciu tenisiek inšpirovaných tradíciou Wimbledonu si kúpiš vo Footshope.

Všetci chceme mať nohy v absolútnom pohodlí a zároveň vyzerať naozaj štýlovo. To si uvedomuje aj značka On, ktorú si možno pamätáš ako On Running. S tenisovou legendou Rogerom Federerom vytvorila rad štýlových tenisiek The Roger Clubhouse, Centre Court a Advantage. Dlhá tradícia športu džentlmenov a štýl, s ktorým ovládneš trávnik, antuku aj veľkomestský grandslam – v páre dokonalých tenisiek. 

Tenisky vytvorené tenistom teraz nájdeš po novom vo Footshope, a ak sa v nich vydáš kamkoľvek, ver, že väčšie pohodlie nájdeš len veľmi ťažko.  

Pozri si kolekciu
The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Keď zvyky kráčajú s trendmi

Pohodlie je pri tenise kľúčové a tenisky, ktoré sa podľa tohto športu volajú, sa roky promenádovali hlavne mimo kurtov. V bielom športe si však nechávali svoj tradičný dizajn. The Roger Clubhouse ukazujú, že aj pravidlá Wimbledonu sú na to, aby sa sem-tam porušili.

The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Vývojári sa síce inšpirovali tradíciou najikonickejšieho tenisového turnaja, ale zároveň rešpektujú aj trendy 90. rokov a pri vývoji tenisiek sa inšpirovali dušou tohto divokého obdobia. Pridali však textúru a riadia sa aj najnovšími trendmi, navrhnutými najlepšími dizajnérmi na svete – ulicami.

ON The Roger
Zdroj: Footshop

Rozhodnutie nabúrať klasický dizajn tenisovej obuvi dizajnéri po konzultácii s Rogerom Federerom učinili aj v prípade siluety The Roger Advantage. Prvá vec, ktorá ťa na nich zaujme, je bezpochyby ich vzhľad, kde tradičnú siluetu dopĺňa penový jazyk s textúrou, ktorá pripomína husté pletivo. V kombinácii s matným povrchom a tým, že si tenisky kúpiš v niekoľkých farebných vyhotoveniach, je prakticky nemožné nájsť outfit, ku ktorému by sa silueta nehodila.

ON The Roger
Zdroj: Footshop

Z klasických modelov tenisiek vychádza aj model The Roger Centre Court, ktorý kombinuje pohodlie potrebné pri hre a pri prechádzke po švajčiarskych horách, tenistovej domovine. „Milujeme objavovanie nových vecí a chceme zachovať krásu prírody, ktorá nás obklopuje. Preto sme pri výrobe týchto tenisom inšpirovaných topánok dávali pozor, aby sme prírodu udržali v kondícii,“ hovorí spoluzakladateľ značky On David Allerman.  

Módny hit z vegánskej kože

Pri výrobe všetkých siluet použil On vegánsku kožu. V čase, keď je potrebné myslieť na planétu a plniť klimatické ciele, majú produkty práve z vegánskej kože o poznanie menšiu uhlíkovú stopu než výrobky zo zvieracej kože, ktoré sa na emisiách podieľajú približne z 30 percent.

ON The Roger
Zdroj: Footshop

Tenisky sa zároveň zaobišli úplne bez PVC či chrómu a polyester použitý pri výrobe lemov alebo šnúrok je z recyklovaných materiálov. 

Ako keď stúpiš do peny

Pohodlie, ktoré ti tenisky od Rogera Federera prinášajú, si zamiluješ pri každom veľkom i malom kroku, ktorý v nich urobíš. Sú ľahké a spolu s tým, ako noha pláva po chodníkoch, hromadia a uvoľňujú energiu tak, aby ti pohyb čo najviac uľahčili. Pri prechádzkach sa tak budeš cítiť, akoby si chodil po vrstve peny.

The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Za pocitom ľahkosti stojí nielen technológia Speedboard, ale aj CloudTec, vďaka ktorej sa pri dopade tvoja hmotnosť rozptýli nielen vertikálne, ale aj horizontálne. Práve tieto dve technológie robia z tenisiek kúsok, ktorý spája tradičnú tenisku v jej doslovnom poňatí a výrobné postupy budúcnosti.

The Roger Clubhouse
Zdroj: Footshop

Pokiaľ je teda tvoj život nekonečná hra a nekonečný pohyb na palete povrchov, môžeš prestať hľadať tenisky – tie si totiž práve našli teba. Tenisky, na ktorých On spolupracoval s Rogerom Federerom, si kúpiš v niekoľkých farebných vyhotoveniach. Čo si budeme hovoriť, biela je v prípade tenisu klasika, nos však to, čo ťa vystihuje. Pokiaľ si chceš pozrieť celú kolekciu, pozri sa do Footshopu, kde nájdeš všetky modely.

Pozri si kolekciu na Footshope
Domov
Zdieľať
Diskusia