Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
9. septembra 2021, 13:30
Čas čítania 1:52
Sponzorovaný obsah

Tenisky ako základ outfitu: inšpiruj sa naším jesenným lookbookom s moderátorkou Viky

Tenisky ako základ outfitu: inšpiruj sa naším jesenným lookbookom s moderátorkou Viky
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
MÓDA STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Outfity na rande, do mesta aj na pohovor. Pozri sa, ako ľahko a štýlovo sa dajú zladiť tenisky ECCO.

Oficiálne je síce ešte leto, no počasie vonku pomaly hlási, že je načase vymeniť tielka a krátke nohavice za svetre a nohavice. Letné šľapky a sandále budú vytesnené nepremokavými topánkami a pohodlnými teniskami. Ako inšpiráciu sme si pre teba pripravili jesenný lookbook, ktorého základom sa stali pohodlné a štýlové tenisky ECCO. Naša nová moderátorka Viky na sebe predviedla outfity, ktoré vyskladala stylistka Vintage Bea

Modely tenisiek, ktoré sa stali základným kúskom outfitov, sú navrhnuté s dôrazom na pohodlie. Kombinujú športový dizajn s funkčnosťou tak, že sa hodia ako obuv do práce, na šport, ale aj na vychádzku mestom. Vďaka minimalistickému dizajnu tenisiek ich môžeš pokojne zladiť so šatami, ale aj s džínsami a pokojne aj s pánskou bundou.  

ecco, viky
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Na pohovor, ale aj do práce

Prvými teniskami, do ktorých sa Viky obula, bol viacfarebný model ECCO CHUNKY SNEAKER W. Tenisky sú zaujímavé nielen svojou farebnosťou v zemitých odtieňoch, ale aj rôznymi štruktúrami kože v kombinácii s vysokou platformou, ktoré z nich robia menej typické „dad style“ tenisky. 

ecco, tenisky, viki
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Chcem tieto tenisky

Vintage Bea tenisky doladila jednoduchým outfitom, ktorý je rafinovaný v detailoch. Elegantné čierne nohavice dotvorila biela košeľa. „Košeľa má zaujímavý strih, ktorý zvýrazní kľúčne kosti, a korzetový tvar pekne lichotí ženskej postave,“ vysvetľuje stylistka. 

ecco, tenisky, viki
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Nielen na slnečné dni 

Šaty ešte neodkladaj na spodné poličky skrine. Presvedčíme ťa o tom druhým outfitom.

Nosným prvkom sa stali tenisky inšpirované módnymi mólami – model ECCO CHUNKY SNEAKER W. Vynikajú jednoduchým, takmer celokoženým vyhotovením s masívnou bielou platformou. Hodia sa nielen k rôznym kúskom, ale aj do sychravého jesenného počasia

ecco, viki, móda
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Chcem tento model

K teniskám si Viky obliekla čierne elegantné šaty doplnené o bomberu, ktorá dodáva vrchnej časti tela objem a zároveň podporuje športovejší look tenisiek. Ak ešte stále pochybuješ o tom, že tenisky a šaty sú dobrá dvojka, veríme, že tento outfit ti zmenil názor. 

ecco, viki, móda
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Vintage sa stretol s futuristickým dizajnom 

Model ECCO ELO W vytvoril základ športovejšieho outfitu. Tenisky jemnej pistáciovej farby sa skladajú z vrstvy hrubozrnnej kože a vnútornej ponožkovej konštrukcie. Vďaka podrážke ECCO PHORENE TM ti tenisky ponúkajú nielen dokonalé pohodlie, ale aj príjemnú priľnavosť k nohe. Sú priedušné, ľahké a viazanie je prispôsobené na jednoduché vyzúvanie aj obúvanie.

ecco, móda
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran
Chcem tieto tenisky

Posledný outfit, ktorý má Viky na sebe, je vyskladaný z vintage kúskov. K teniskám sú doladené Wrangler vintage džínsy, basic tričko s potlačou, mužská šuštiaková bunda a šiltovka. „Tento ‚boyfriend‘ štýl je veľmi pohodlný a krásne dopĺňa futuristický look tenisiek. Je to kontrast nového so starším, ktoré sa navzájom krásne dopĺňajú,“ dodáva stylistka.  

ecco, móda
Zdroj: Refresher/Ľubo Baran

Pohodlie je trend, ktorý nikdy nevyjde z módy. Udáva ho aj nová kolekcia tenisiek ECCO. Aj na prelome leta a jesene sa dá vyjsť do ulíc v pohodlných a zároveň štýlových outfitoch. Ako si sa mohol presvedčiť v našom lookbooku, tieto tenisky zladíš s rôznymi štýlmi, náladami aj počasím. Nájdi medzi teniskami ECCO tie svoje.  

Nakupuj tenisky ECCO
Domov
Zdieľať
Diskusia