Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Digitálna Univerzita.
7. septembra 2021, 10:25
Čas čítania 2:43
Sponzorovaný obsah

Chceš patriť k špičke online marketérov na Slovensku? Vieme, kde začať

Chceš patriť k špičke online marketérov na Slovensku? Vieme, kde začať
Zdroj: Pexels.com
TECH
Uložiť Uložené

Po marketingových špecialistoch je čoraz väčší dopyt. Ak sa chceš stať jedným z nich, môžeš skúsiť Digitálnu Univerzitu, kde ťa budú učiť majstri svojho odboru.

Ak patríš medzi nadšencov marketingu, máš už doštudované a na trhu práce je stále ťažké uplatniť sa, máme pre teba tip. Keďže marketing sa vyvíja a mení prakticky z mesiaca na mesiac, keď prichádzajú nové trendy a nástroje, zrejme žiadna vysoká škola ťa na prax poriadne nepripraví. Aj z tohto dôvodu vznikla Digitálna Univerzita, vďaka ktorej budeš mať postarané o jedinečný kariérny štart v podobe inovatívneho vzdelávacieho programu v oblasti online marketingu.

Digitálna Univerzita
Zdroj: Digitálna univerzita
Študuj na Digitálnej Univerzite

Čo je online marketing a prečo sa oplatí študovať ho

Online marketing zahŕňa všetky činnosti prebiehajúce na internete, ktoré pomáhajú v tom, aby sa konkrétny produkt alebo služba predali. Vytvára priestor na tvorbu aktivít, spájanie sa so zákazníkmi a ovplyvňovanie ich nákupného správania. Vďaka online marketingu môžeš popustiť opraty kreativite, vybudovať kvalitnú značku a otvoriť si tak nové možnosti.

Prečo je teda štúdium digitálneho marketingu dôležité? V prvom rade ide o neustály rozvoj digitálneho prostredia. Internet je už oproti roku 2000 niekde úplne inde. Ďaleko v histórii sú časy, keď sme zažívali hrôzostrašný pocit po stlačení ikonky internetu na mobile... Internet je dnes už bežná vec. Za posledný rok dostal online priestor naozaj zabrať, vďaka čomu sa otvorili ďalšie možnosti na zlepšovanie digitálnej (sf)éry. Dobrý online marketing však, žiaľ, ešte stále nie je samozrejmosťou, a preto neustále stúpa dopyt po kvalitných online marketéroch.

Digitálna Univerzita
Zdroj: Pexels.com

Spoj vzdelanie s praxou – prihlás sa na Digitálnu Univerzitu

Digitálna Univerzita je komplexný vzdelávací program v oblasti digitálneho marketingu, v ktorom ide teória ruka v ruke s praxou. Prináša ti možnosť pracovať na reálnych projektoch pod dohľadom osobných mentorov. V tvojom marketérskom rozvoji a štúdiu digitálneho marketingu ti budú pomáhať tí najlepší experti z najrôznejších marketingových agentúr.

Zákutiami sveta content marketingu ťa prevedie Filip Kuna, riaditeľ Strossle Slovakia, influencerov ti zas predstaví Jana Malaga, marketingovú stratégiu budeš tvoriť pod dozorom Petra Šeba z PS:Digital a na ostatné oblasti sa pozrieš spolu s ďalšími 22 ikonami slovenského marketingu a reklamy.

Digitálna Univerzita
Zdroj: Pexels.com

Navyše získaš cenné kontakty a staneš sa súčasťou budovania známych značiek, ako napríklad Adidas, Tatra banka alebo Footshop. Jednoducho povedané, ide o vzdelávací program, po ktorého absolvovaní si budeš môcť povedať, že online marketingu naozaj rozumieš.

Prečo práve Digitálna Univerzita

Digitálna Univerzita je na Slovensku prvá svojho druhu a môže ťa posunúť v tvojej kariére naozaj vysoko. Už piaty rok školí nádejných marketingových expertov počas polročného certifikovaného štúdia digitálneho marketingu, po ktorom získaš uznávaný certifikát. Aby toho nebolo málo, následne dostaneš prístup do digitálnej knižnice, free webhosting, zľavy na partnerské podujatia, life koučing, vstupy na akcie so spíkrami a mnoho ďalších výhod. Okrem toho si pre teba Digitálna Univerzita tento rok pripravila aj novinku – nadupané marketingové a manažérske vedomosti okorenené zvučným titulom MBA.

Absolútna novinka – titul MBA z digitálneho marketingu

Na Digitálnej Univerzite môžeš odteraz ako na prvej a zároveň jedinej škole na Slovensku získať aj svetovo uznávaný titul MBA z digitálneho marketingu. MBA štúdium sa začína 2. októbra a trvá jeden rok. Zimný semester absolvuješ prezenčne formou prednášok v Bratislave alebo, ak sa ti nebude chcieť v sychravom počasí vystrčiť nos spod periny, môžeš prednášky sledovať z domu formou live streamu alebo z videozáznamov. V zimnom semestri si môžeš užiť prednášky na 30 tém: budovanie brandu, tvorba webu a e-shopu, PPC kampane, e-mailový marketing, spotrebiteľské správanie a mnoho ďalších.

V letnom semestri si zas vychutnáš 10 interaktívnych manažérskych workshopov, na ktorých ťa čakajú témy ako motivácia, komunikácia, spätná väzba alebo aj manažérske rozhodovanie.

Digitálna Univerzita
Zdroj: Pexels.com

Ďalej si môžeš vybrať z 230 voliteľných predmetov, absolvuješ mentoring z vybranej špecializácie s odborníkom z praxe, vypracuješ záverečnú prácu, zložíš skúšku a svoj nový titul MBA si vyzdvihneš na slávnostných promóciách.

Aby sa nezabudlo...

Poslednou informáciou, ktorú by si mal vedieť, je, že organizátor Digitálnej Univerzity pôsobí aj v Digital Marketing Clube, v rámci ktorého získal prestížne ocenenie Digital Special Award v súťaži Digital Pie za výnimočný prínos v oblasti vzdelávania a za progresívne a inovatívne metódy sa stal aj členom SAPIE (Slovenská aliancia pre inovatívnu ekonomiku).

Dopraj sebe a svojej kariére lepšiu budúcnosť a prihlás sa na Digitálnu Univerzitu na tomto linku – máš čas už len do 20. septembra 2021. Štúdium sa začína 2. októbra. 

Prihlás sa na digitálnu univerzitu
Domov
Zdieľať
Diskusia