Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2021, 20:02
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Kristen Stewart je princezná Diana. Herečka je na nerozoznanie už v prvom traileri emotívnej drámy

Kristen Stewart je princezná Diana. Herečka je na nerozoznanie už v prvom traileri emotívnej drámy
Zdroj: Neon Film
FILMY A SERIÁLY PRINCEZNÁ DIANA SPENCER
Uložiť Uložené

Obľúbená herečka stvárni najobľúbenejšiu princeznú kráľovskej rodiny. Sleduj prvý trailer na drámu Spencer.

Neon odhalil debutový teaser na biografickú drámu Spencer, ktorá sa zameria na turbulentné obdobie života princeznej Diany v kráľovskej rodine. Aj keď, popravde, to turbulentné obdobie trvalo takmer celú časť jej života stráveného v okolí Buckinghamského paláca.

Väčšina snímky by sa mala odohrávať počas posledných Vianoc v roku 1993, ktoré Diana strávila v manželskom zväzku s princom Charlesom (hrá ho Jack Farthing). Dianu stvárni herečka Kristen Stewart, ktorá je v prvom traileri absolútne na nerozoznanie od princeznej.

Odporúčané
Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? 26. augusta 2021, 12:30

Prečo si režisér Pablo Lorrain (naposledy natočil chválenú biografiu o Jacqueline Kennedyovej s názvom Jackie) vybral práve Kristen? „Kristen má mnoho tvárí. Môže byť záhadná, veľmi krehká a nakoniec aj veľmi silná, čo je presne to, čo potrebujeme. Kombinácia týchto vlastností ma donútila vybrať práve ju. Spôsob, akým reagovala na scenár, ma nadchol,“ tvrdí pre Vogue Larraín.

Snímku neber ako dokumentárne zobrazenie toho, čo sa v tom období stalo. Skôr ako dramatický film, ktorého tvorcovia hádajú, ako to asi mohlo prebiehať. Premiéra Spencer je naplánovaná na 5. novembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia