Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2021, 17:03
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Mama darovala 9-ročnej dcére Mercedes v hodnote do 100 000 eur. Odmenila ju za tvrdú prácu

Mama darovala 9-ročnej dcére Mercedes v hodnote do 100 000 eur. Odmenila ju za tvrdú prácu
Zdroj: Mercedes-Benz GLE
ZAUJÍMAVOSTI PENIAZE
Uložiť Uložené

Dcéru chcela motivovať, aby si udržala podnikateľského ducha.

Roxy Jacenková, riaditeľka PR firmy Sweaty Betty, kúpila svojej 9-ročnej dcére Mercedes-Benz GLE, ktorý stojí približne 100 000 eur. Chcela ju tak odmeniť za podnikateľský nápad so senzorickými hračkami Pixies Fidgets

Auto venovala tiež 7-ročnému synovi Hunterovi, ktorý pomáhal s balením objednávok. Hračky vraj išli na dračku a vypredali sa v priebehu 48 hodín. Rodičia dali deťom okrem toho vyrobiť unikátne kľúče od auta s iniciálami ich mien PC a HC (Pixie Curtisová, Hunter Curtis).

Ani jedno z detí síce nemôže na Mercedese zatiaľ jazdiť, ale môžu sa tešiť z toho, že ich na ňom budú rodičia voziť do školy a do kancelárie, kde 9-ročná Pixie spolu s mamou pracujú ako podnikateľky. 

V automobile budú okrem rodičov jazdiť aj s ich dvomi psami, ktoré majú vo vozidle vytvorené špeciálne miesta na sedenie. Roxy Jacenková však pri tejto lákavej a určite veľmi motivačnej odmene pre svoje ratolesti nekončí. S deťmi uzavrela dohodu, že budú pracovať ešte tvrdšie než doposiaľ; ich ďalším cieľom je luxusný Rolls-Royce.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Domov
Zdieľať
Diskusia