Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2021, 12:43
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Neznámy páchateľ ukradol v Bratislave elektrickú kolobežku pomocou karbobrúsky. Využil ju aj ako únikové vozidlo

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Neznámy páchateľ s karbobrúskou je zatiaľ na slobode, polícia však má bohatú zásobu kamerových záznamov bizarnej krádeže.

Polícia cez Facebook opäť prosí Slovákov o pomoc. Aj keď má fotografie pravdepodobného páchateľa, keďže zatiaľ existujú len podozrenia z trestného činu krádeže, komunikuje opatrne. 

„Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu krádeže elektrickej kolobežky, ku ktorej došlo dňa 23. 07. 2021 v čase od 14.25 h do 14.27 h v jednej podzemnej garáži vo štvrtom bratislavskom okrese,“ píšu policajti. Samozrejme, ide o hlavného podozrivého, ktorého zároveň zachytilo hneď niekoľko priemyselných kamier. 

Muž si akciu vopred premyslel, prišiel totiž veľmi dobre vybavený. V ruksaku si do podzemnej garáže priniesol karbobrúsku, ktorou prepílil reťaz. Elektrická kolobežka bola nabitá, a tak ju využil ako únikové vozidlo. 

„Doposiaľ neznámy páchateľ mal odcudziť elektrickú kolobežku zn. CityBoss 12 z podzemnej garáže na ulici Staré Grunty, a to tým spôsobom, že mal karbobrúskou prepíliť kovovú reťaz, ktorou bola zabezpečená o stojan určený na bicykle. Majiteľovi kolobežky tak spôsobil škodu vo výške 449 eur,“ dodáva polícia. Páchateľa sa zatiaľ stotožniť nepodarilo, polícia preto žiada používateľov sociálnej siete, aby sa ozvali na bezplatnom čísle polície 158.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia