Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2021, 21:42
Čas čítania 0:52
Katarína Danková

Raper Drake chce zmeniť hudobný priemysel a znížiť uhlíkovú stopu ľudstva

Raper Drake chce zmeniť hudobný priemysel a znížiť uhlíkovú stopu ľudstva
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
OSOBNOSTI DRAKE UDRŽATEĽNOSŤ
Uložiť Uložené

Maličkosti vedia zmeniť svet. Bude to tak aj v tomto prípade?

Raper Drake najnovšie podporuje ekológiu investovaním do firmy, ktorá chce znížiť uhlíkovú stopu každého človeka na zemi. Podpisom zmluvy sa stal oficiálnym investorom a spolupracovníkom americkej udržateľnej a finančnej startupovej spoločnosti Aspiration.

Odporúčané
Značka Kim Kardashian bude súčasťou olympijských hier. SKIMS oblečie amerických športovcov Značka Kim Kardashian bude súčasťou olympijských hier. SKIMS oblečie amerických športovcov 29. júna 2021, 19:07

Okrem toho sa raper zapojil do možnosti počítania svojej uhlíkovej stopy v pracovnej, ale i súkromnej sfére. Drakeove emisie bude spoločnosť Aspiration počítať pri cestovaní, koncertných zájazdoch či letoch a vďaka výslednému číslu môže vyrovnať škodlivý vplyv na prostredie pomocou svojho programu zalesňovania. 

„Je vzrušujúce spolupracovať so spoločnosťou, ktorá našla jednoduchý spôsob, ako ponúknuť všetkým možnosť znížiť svoju uhlíkovú stopu,“ uviedol pre The Rolling Stone Drake a spomenul aj to, že ide o naozaj inšpiratívny a inovatívny spôsob, ako ľudí motivovať k zmene podnebia k lepšiemu.

Domov
Zdieľať
Diskusia