Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Nedeľa 26. 6. 2022
Sobota 25. 6. 2022
17:17
Na gay pride v Poľsku sa pridali aj tisícky Ukrajincov. V Kyjeve sa pochodovať nemôže kvôli vojne.Na gay pride v Poľsku sa pridali aj tisícky Ukrajincov. V Kyjeve sa pochodovať nemôže kvôli vojne.
16:49
Ruská firma dlhuje zamestnancom výplaty už od januára. Ani počas druhej svetovej ľudia nehľadeli na výplatu, odkazuje jej šéf.Ruská firma dlhuje zamestnancom výplaty už od januára. Ani počas druhej svetovej ľudia nehľadeli na výplatu, odkazuje jej šéf.
11:12
Strelec v Nórsku zabil pri gay bare dvoch ľudí a 19 zranil. Polícia vyšetruje incident ako teroristický čin.
10:16
9:01
Volodymyr Zelenskyj sa prihovoril divákom na festivale Glastonbury. Táto vojna nás nesmie zlomiť, odkázal davu.Volodymyr Zelenskyj sa prihovoril divákom na festivale Glastonbury. Táto vojna nás nesmie zlomiť, odkázal davu.
8:08
Na Floride našli najťažšiu samicu pytóna v histórii. V žalúdku mala jelenie kopytá, vedci našli aj 122 vajíčok.
7:19
Podľa OSN bola palestínska novinárka zastrelená izraelskými silami. Tie mali strieľať „zdanlivo dobre mierenými guľkami“.Podľa OSN bola palestínska novinárka zastrelená izraelskými silami. Tie mali strieľať „zdanlivo dobre mierenými guľkami“.