Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 31. 7. 2019
17:41
Po pol roku odišla zo školy a naplno sa začala venovať programovaniu. Dnes 22-ročná programátorka Ivana pracuje pre jednu z top blockchainových spoločností na Slovensku. 
17:38
YouTuber Slimso nám ukázal svoj šatník: Ak by som mal spočítať, koľko peňazí som už investoval do svojho šatníka, bolo by to zhruba 4 - 5 000 €.", hovorí.
17:25
Zverejnili celkové príjmy cyklistov na Tour de France 2019. Koľko zarobil Peter Sagan? Oproti športom ako golf či tenis to však nie je žiadna sláva.
15:24
Michal Truban sa priznal k užívaniu marihuany. Vo videu hovorí o negatívnych stavoch po opadnutí účinkov. „Nemám problém o tom hovoriť otvorene, lebo ma hnevá, keď niekto trávu vyskúšal a potom sa tvári, že nie,“ prezradil.Michal Truban sa priznal k užívaniu marihuany. Vo videu hovorí o negatívnych stavoch po opadnutí účinkov. „Nemám problém o tom hovoriť otvorene, lebo ma hnevá, keď niekto trávu vyskúšal a potom sa tvári, že nie,“ prezradil.
14:22
Moma sa objavila na oficiálnom instagramovom účte Calvin Klein, ktorý má viac ako 18 miliónov followerov.Moma sa objavila na oficiálnom instagramovom účte Calvin Klein, ktorý má viac ako 18 miliónov followerov.
12:12
Vozíčkar s mozgovou obrnou sa stal osobným trénerom.Pomáha predovšetkým seniorom, aby využili jedinečnú možnosť, že sa môžu hýbať.
10:44
Opitý muž preliezol ohradu v ZOO a zajazdil si na žirafe. Zviera to už nevydržalo a zhodilo ho na zem, teraz po ňom pátra polícia
9:09
Predaje telefónov Huawei napriek medzinárodným problémom naďalej rastú. V prvej polovici roka predali 118 miliónov smartfónov, čo predstavuje 24% nárast oproti rovnakému obdobiu minulý rok
Utorok 30. 7. 2019