Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 23. 6. 2020
16:50
Koronakríza tvrdo zasiahla aj slovenských vysokoškolákov. V Prešove prišlo o prácu až 41 % z nich.Koronakríza tvrdo zasiahla aj slovenských vysokoškolákov. V Prešove prišlo o prácu až 41 % z nich.
15:40
14:37
Robert Fico bude znovu kandidovať na post šéfa Smeru: Vyzerajú trápne a smiešne, sú to zradcovia, komentoval odídencov.Robert Fico bude znovu kandidovať na post šéfa Smeru: Vyzerajú trápne a smiešne, sú to zradcovia, komentoval odídencov.
13:34
9:54
Bakalárka Petry Krištúfkovej je plagiát, tvrdí Beblavý. Prekopírovala celé odseky z internetu aj s chybami.Bakalárka Petry Krištúfkovej je plagiát, tvrdí Beblavý. Prekopírovala celé odseky z internetu aj s chybami.
7:25
Deti z TikToku vraj našli kufor plný ľudských pozostatkov. Najskôr si mysleli, že vnútri budú peniaze.Deti z TikToku vraj našli kufor plný ľudských pozostatkov. Najskôr si mysleli, že vnútri budú peniaze.
6:44
Špeciálny softvér dokáže to, čo scenáristi vo filmoch. Z rozpixelovanej tváre spraví perfektný portrétŠpeciálny softvér dokáže to, čo scenáristi vo filmoch. Z rozpixelovanej tváre spraví perfektný portrét