Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Štvrtok 4. 6. 2020
Streda 3. 6. 2020
22:24
Je masturbácia vo vesmíre možná? Astronauti majú jednoznačnú odpoveď.Je masturbácia vo vesmíre možná? Astronauti majú jednoznačnú odpoveď.
21:17
Na našej ceste za najlepším ovocným nanukom sme z pultov potravinových reťazcov vykúpili všetky, ktoré sme našli. Hoci stoja menej ako jedno euro, niektoré z nich nás naozaj príjemne prekvapili. Ktorý z 10 ovocných nanukov, ktoré sme ochutnali, ťa počas horúcich letných dní osvieži najlepšie?Na našej ceste za najlepším ovocným nanukom sme z pultov potravinových reťazcov vykúpili všetky, ktoré sme našli. Hoci stoja menej ako jedno euro, niektoré z nich nás naozaj príjemne prekvapili. Ktorý z 10 ovocných nanukov, ktoré sme ochutnali, ťa počas horúcich letných dní osvieži najlepšie?
19:18
Bratislavská polícia potopila drogový gang z Petržalky: V rukách má historický úlovok pervitínu. Počas akcie Putika policajti zaistili desiatky tisíc dávok drogy. Tie by díleri na čiernom trhu predali za obrovskú sumu.Bratislavská polícia potopila drogový gang z Petržalky: V rukách má historický úlovok pervitínu. Počas akcie Putika policajti zaistili desiatky tisíc dávok drogy. Tie by díleri na čiernom trhu predali za obrovskú sumu.
17:18
Policajt v USA strelil reportéra počas rozhovoru priamo do krku. Protestujúci sa sťažujú na brutálne zákroky.Policajt v USA strelil reportéra počas rozhovoru priamo do krku. Protestujúci sa sťažujú na brutálne zákroky.
15:31
Kim Čong-un blahoželal Raúlovi Castrovi, zdôraznil dobré vzťahy s Kubou
15:18
Fico: Sledujú ma autá od bulváru. Nebývam v kaštieli, ale v Ružinove, divím sa, že to neviete. „Ide o pamiatku, ktorá patrí súkromnej akciovej spoločnosti, nemám s ňou nič,“ tvrdí bývalý premiér.Fico: Sledujú ma autá od bulváru. Nebývam v kaštieli, ale v Ružinove, divím sa, že to neviete.Ide o pamiatku, ktorá patrí súkromnej akciovej spoločnosti, nemám s ňou nič,“ tvrdí bývalý premiér.
14:02
Rakúsko od štvrtka ruší kontroly na hraniciach so Slovenskom a ďalšími štátmi okrem Talianska: „Otvárame hranice so siedmimi susednými krajinami. Nebudú už žiadne hraničné kontroly – situácia teda bude ako pred koronakrízou,“ povedal rakúsky minister zahraničia Alexander Schallenberg.
13:39
Peter Pellegrini: Demokratické zriadenie našej republiky si premiér mýli s diktátorským režimom. Expremiér Peter Pellegrini už niekoľko dní kritizuje súčasného predsedu vlády Igora Matoviča za to, že na Slovensku stále platí núdzová situácia.Peter Pellegrini: Demokratické zriadenie našej republiky si premiér mýli s diktátorským režimom. Expremiér Peter Pellegrini už niekoľko dní kritizuje súčasného predsedu vlády Igora Matoviča za to, že na Slovensku stále platí núdzová situácia.
12:01
Majú byť obchody v nedeľu zatvorené? 50 % Slovákov je proti, ak bude splnená jediná podmienka.Majú byť obchody v nedeľu zatvorené? 50 % Slovákov je proti, ak bude splnená jediná podmienka.