Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2020, 18:46
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Bude mať nový iPhone priestor na SIM kartu inde ako doteraz? Naznačujú to nové zistenia

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Najnovšie zábery ukazujú, ako by mohol vyzerať model iPhone 12 a dočkali sme sa aj vysvetlenia, prečo by mali presunúť priestor pre SIM kartu.

Japonský technologický blog Macotakara zverejnil fotografie makiet nových modelov iPhone 12 v troch rôznych veľkostiach. Modely vznikly na základe dát, ktoré majú k dispozícii dodávateľské reťazce spoločnosti Apple v Číne, odkiaľ pochádzajú aj exkluzívne, ale nie oficiálne potvrdené informácie. 

Odporúčané
Poznáme mená, výbavu aj ceny iPhonu 12, tvrdí rozsiahly únik informácií zvnútra Apple Poznáme mená, výbavu aj ceny iPhonu 12, tvrdí rozsiahly únik informácií zvnútra Apple 12. mája 2020, 12:31

Blog odhaľuje, že vlajková loď Apple príde s rozmermi displeja 5,4″, 6,1″ a  6,7″, pričom najvýkonnejšími budú Pro a Pro Max verzie. 

Zaujímavosťou je aj detail na ostatné časti makety. Kým doteraz sme boli zvyknutí vkladať SIM kartu stále na rovnaké miesto na pravej strane, po novom by sa mohol slot presunúť na ľavú stranu pod ovládanie zvuku.

Konštrukčné zmeny môžu súvisieť napríklad so snahou umiestniť 5G modul, ktorý môže zabrať relatívne veľa miesta. Makety ešte ukazujú, že sa dočkáme väčších spodných reproduktorov a pripojenia pomocou Lightning kábla. Samozrejme, zatiaľ ide len o dohady. 

Bude mať nový iPhone priestor na SIM kartu inde ako doteraz? Naznačujú to nové zistenia
Zdroj: Macotakara
Domov
Zdieľať
Diskusia