Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Pondelok 18. 5. 2020
18:41
Do konca roka nepovolíme podujatia nad 1 000 ľudí, prognózuje Matovič. Na koncerty či festivaly tak zrejme Slováci musia zabudnúť.Do konca roka nepovolíme podujatia nad 1 000 ľudí, prognózuje Matovič. Na koncerty či festivaly tak zrejme Slováci musia zabudnúť.
17:32
Iba 18-ročný Slovák tragicky havaroval. O život prišlo 14-ročné dievča, spolujazdec skončil s ťažkými zraneniami.Iba 18-ročný Slovák tragicky havaroval. O život prišlo 14-ročné dievča, spolujazdec skončil s ťažkými zraneniami.
17:19
V Severnej Kórei odstraňujú sochy z hlavného námestia. Zase sa špekuluje, či Kim Čong-un predsa len nezomrel.V Severnej Kórei odstraňujú sochy z hlavného námestia. Zase sa špekuluje, či Kim Čong-un predsa len nezomrel.
15:55
14:51
Huawei nebude môcť využívať služby Googlu až do polovice roka 2021. Jeho nové telefóny ťa tak zrejme veľmi neohúria.Huawei nebude môcť využívať služby Googlu až do polovice roka 2021. Jeho nové telefóny ťa tak zrejme veľmi neohúria.
14:29
Slovenské zdravotníctvo sa vracia do normálu. Predoperačné vyšetrenia budú vykonávať všeobecní lekári či internisti, netreba ani povinnú 14-dňovú karanténu pred operáciami. (tasr)
14:24
Ryan Gosling natočí nový vesmírny sci-fi film. Natočia ho oscaroví režiséri zodpovední za animovaného Spider-Mana či Lego Movie.Ryan Gosling natočí nový vesmírny sci-fi film. Natočia ho oscaroví režiséri zodpovední za animovaného Spider-Mana či Lego Movie.
13:40
Najskôr vianočné pohľadnice, teraz karanténne preukazy. Polícia svojsky hľadá piatich najhľadanejších Slovákov.Najskôr vianočné pohľadnice, teraz karanténne preukazy. Polícia svojsky hľadá piatich najhľadanejších Slovákov.
12:48
Tom Hardy chystá hneď dva nové seriály. Jeden z nich natočí tvorca Taboo a Peaky Blinders.Tom Hardy chystá hneď dva nové seriály. Jeden z nich natočí tvorca Taboo a Peaky Blinders.
12:00
Povinná štátna karanténa je takmer minulosť. Prezidentka podpísala novelu, ktorá povolí mobilnú aplikáciu. Tú ešte testujú.Povinná štátna karanténa je takmer minulosť. Prezidentka podpísala novelu, ktorá povolí mobilnú aplikáciu. Tú ešte testujú.
11:45
11:04
Aktualizované: Ivan Kočner odmietol na súde vypovedať. Na brata Mariana sa nechcel ani pozrieť.Aktualizované: Ivan Kočner odmietol na súde vypovedať. Na brata Mariana sa nechcel ani pozrieť.
9:17
Kto je podľa teba homofób roka 2019? Medzi nominovanými sú poslanci, arcibiskup aj novinár.Kto je podľa teba homofób roka 2019? Medzi nominovanými sú poslanci, arcibiskup aj novinár.