Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 18. 8. 2020
Pondelok 17. 8. 2020
21:44
V Severnej Kórei budú jesť viac psov. Kim Čong-un nariadil ich konfiškáciu, domáci miláčikovia skončia v reštauráciách.V Severnej Kórei budú jesť viac psov. Kim Čong-un nariadil ich konfiškáciu, domáci miláčikovia skončia v reštauráciách.
21:12
„Asociálna rodička“ žiadnych 560 eur ako dôchodok nedostane. Polícia musí vyvracať ďalší hoax, ktorý zdieľalo cez 30-tisíc Slovákov.„Asociálna rodička“ žiadnych 560 eur ako dôchodok nedostane. Polícia musí vyvracať ďalší hoax, ktorý zdieľalo cez 30-tisíc Slovákov.
18:15
Robotníci vykričali Lukašenkovi priamo do tváre, aby odišiel. Ten stratil reč a zvládol sa len poďakovať.Robotníci vykričali Lukašenkovi priamo do tváre, aby odišiel. Ten stratil reč a zvládol sa len poďakovať.
17:44
V Senci zaplavilo celé ulice, voda siaha do výšky okien na autách. Intenzívne lejaky a krúpy budú na Slovensku pokračovať.V Senci zaplavilo celé ulice, voda siaha do výšky okien na autách. Intenzívne lejaky a krúpy budú na Slovensku pokračovať.
15:35
Futbalista Slovana Bratislava má vraj koronavírus, v karanténe zostávajú aj hráči zo Zlatých Moraviec. Redakcia RTVS zistila, že futbalisti Zlatých Moraviec sú v karanténe po zápase so Slovanom Bratislava.
14:04
Slováci zbierajú peniaze na jednosmernú letenku pre Ľuboša Blahu. Chcú ho poslať do Bieloruska za kamarátom Lukašenkom.Slováci zbierajú peniaze na jednosmernú letenku pre Ľuboša Blahu. Chcú ho poslať do Bieloruska za kamarátom Lukašenkom.