Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 7. 8. 2020
20:19
V Bratislave začína platiť špeciálny COVID semafor. Zatiaľ svieti nazeleno, aj keď pozitívnych prípadov pribúda.
19:05
18:27
Sleduj fotky, ako Justin Bieber s manželkou Hailey absolvovali krst. Jedna z najlepších vecí, aké som zažil, hovorí spevák.Sleduj fotky, ako Justin Bieber s manželkou Hailey absolvovali krst. Jedna z najlepších vecí, aké som zažil, hovorí spevák.
16:49
Slovák sa vydával za lekára, právnika a sudkyňu, podvodom zarobil tisíce eur. Hrozí mu 10 rokov vo väzení. Najprv využil, že si podvedení Slováci nevedeli overiť totožnosť „sudkyne“ online, naživo sa už tváril ako  asistent vymyslenej sudkyne, resp. právnik. S poškodenými osobami komunikoval na stretnutiach v baroch, obchodných centrách aj na parkoviskách presvedčivo a dôveryhodne predstieral svoju rolu.
16:04
Do roboty si chodil len po výplatu a gastráče. Dominika Dána vraj vyhodili z ministerstva, lebo kašľal na svoje povinnosti.Do roboty si chodil len po výplatu a gastráče. Dominika Dána vraj vyhodili z ministerstva, lebo kašľal na svoje povinnosti.
15:35
Crash Bandicoot 4 dostal vynikajúci trailer. Dočkáme sa najlepšieho dielu série?Crash Bandicoot 4 dostal vynikajúci trailer. Dočkáme sa najlepšieho dielu série?
14:55
Ridley Scott natočil sci-fi seriál. Planéta je v budúcnosti zničená vojnou a roboti vychovávajú umelo vypestovaných ľudí.Ridley Scott natočil sci-fi seriál. Planéta je v budúcnosti zničená vojnou a roboti vychovávajú umelo vypestovaných ľudí.
14:34
Zuzana Čaputová pripomína zbierku ku Dňu narcisov: Netradičná online zbierka zachraňuje ľudské životy.Zuzana Čaputová pripomína zbierku ku Dňu narcisov: Netradičná online zbierka zachraňuje ľudské životy.
13:53
Poľsko má nový rekord nakazených koronavírusom, blíži sa k tisícke denne. Najviac prípadov je pri slovenských hraniciach.Poľsko má nový rekord nakazených koronavírusom, blíži sa k tisícke denne. Najviac prípadov je pri slovenských hraniciach.
13:13
Cardi B sa chce nechať zviazať, ale nevarí a neupratuje. Rapuje o sexe a úchylnostiach, ktoré má rada.Cardi B sa chce nechať zviazať, ale nevarí a neupratuje. Rapuje o sexe a úchylnostiach, ktoré má rada.
12:40
Zákaz TikToku v USA je skoro realitou, senát hlasoval za jeho zákaz v telefónoch vládnych zamestnancov.„TikTok je obrovské bezpečnostné riziko a vo vládnych zariadeniach nemá miesto,“ povedal republikánsky senátor Josh Hawley, ktorý dlhodobo vedie kampaň proti TikToku.
12:18
Fico opäť konšpiruje o koronavíruse: Videl som, ako farmafirmy zarábajú miliardy na nepoužitých vakcínach.Fico opäť konšpiruje o koronavíruse: Videl som, ako farmafirmy zarábajú miliardy na nepoužitých vakcínach.
11:03
John Wick 5 je skutočnosťou! Natočí sa naraz so štvrtým dielom a zrejme uzavrie celú sériu s Keanu Reevesom.John Wick 5 je skutočnosťou! Natočí sa naraz so štvrtým dielom a zrejme uzavrie celú sériu s Keanu Reevesom.
10:18
Bejrút pred a po explózii: Vedľa stometrového kráteru zostala stáť len československá sýpka.Bejrút pred a po explózii: Vedľa stometrového kráteru zostala stáť len československá sýpka.