Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 17. 11. 2020
14:28
Prada omylom zlacnela všetky luxusné produkty o 99 percent. Medzi kúskami za smiešne ceny nechýbali kabelky či tenisky.Prada omylom zlacnela všetky luxusné produkty o 99 percent. Medzi kúskami za smiešne ceny nechýbali kabelky či tenisky.
12:43
Nicholsonová sa vysmieva Pellegrinimu: Kto platí dnešný protest, Norbert Bödör?Nicholsonová sa vysmieva Pellegrinimu: Kto platí dnešný protest, Norbert Bödör?
10:49
17. november nepatrí fašistom, komunistom ani mafii, vyhlásil Naď. Slušní ľudia vraj ostanú doma a nepôjdu ničiť majetok.17. november nepatrí fašistom, komunistom ani mafii, vyhlásil Naď. Slušní ľudia vraj ostanú doma a nepôjdu ničiť majetok.
9:37
FOTO: Na Aljaške trafilo lietadlo pri pristávaní medveďa. Zviera po náraze zabilo, jeho mláďaťu sa našťastie vyhlo.FOTO: Na Aljaške trafilo lietadlo pri pristávaní medveďa. Zviera po náraze zabilo, jeho mláďaťu sa našťastie vyhlo.
Pondelok 16. 11. 2020
21:34
V Thorovi 4 bude aj Star-Lord. Film bude mať toľko marveláckych hrdinov, že pôjde o malých Avengers.V Thorovi 4 bude aj Star-Lord. Film bude mať toľko marveláckych hrdinov, že pôjde o malých Avengers.
20:18
Čaputová vyzvala občanov, aby si uctili pamiatku Novembra 1989 dôstojne. Vyjadrila tiež sklamanie z aktuálnej politickej kultúry.Čaputová vyzvala občanov, aby si uctili pamiatku Novembra 1989 dôstojne. Vyjadrila tiež sklamanie z aktuálnej politickej kultúry.
20:06
Amber Heard odmieta odstúpiť z role Meery v Aquamanovi 2. Ľudia dožadujúci sa jej odchodu sú podľa nej zaplatení.Amber Heard odmieta odstúpiť z role Meery v Aquamanovi 2. Ľudia dožadujúci sa jej odchodu sú podľa nej zaplatení.