Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 2. 10. 2020
22:27
Taxikár vyhodil homosexuálny pár, lebo si položili ruky na kolená. V mojom aute platia moje pravidlá, vysvetľoval.Taxikár vyhodil homosexuálny pár, lebo si položili ruky na kolená. V mojom aute platia moje pravidlá, vysvetľoval.
20:11
Tvorca pôvodnej Mafie Daniel Vávra kritizuje remake. Čo mu vadí, ako plánoval ukončiť Mafiu 2 a aký scenár mal pre Mafiu 3?Tvorca pôvodnej Mafie Daniel Vávra kritizuje remake. Čo mu vadí, ako plánoval ukončiť Mafiu 2 a aký scenár mal pre Mafiu 3?
18:45
Rúško môže fungovať ako forma vakcíny. Odborníci vyhlasujú, že vďaka nemu telo zoznámiš s malými dávkami vírusu.Rúško môže fungovať ako forma vakcíny. Odborníci vyhlasujú, že vďaka nemu telo zoznámiš s malými dávkami vírusu.
18:25
Slovenke zomrel otec na koronavírus. V dojemných slovách prosí ľudí, aby nosili rúška, nezodpovednosť zabíja.Slovenke zomrel otec na koronavírus. V dojemných slovách prosí ľudí, aby nosili rúška, nezodpovednosť zabíja.
13:16
V Spider-Man 3 uvidíme Electra. Vracia sa Jamie Foxx z Amazing Spider-Man 2.V Spider-Man 3 uvidíme Electra. Vracia sa Jamie Foxx z Amazing Spider-Man 2.
12:50
Momo a Radikal sa spolu vracajú na sídlisko. Nesledujú ostatné crews, rapujú len realitu.Momo a Radikal sa spolu vracajú na sídlisko. Nesledujú ostatné crews, rapujú len realitu.
10:51
Už v novembri sa Kočner s Ruskom dozvedia, či strávia dlhé roky za mrežami. Kauza zmeniek ide na Najvyšší súd. Rusko s Kočnerom sú neprávoplatne odsúdení za to, že si vymysleli legendu o neexistujúcich zmenkách, ktoré mali slúžiť ako vyrovnanie za spor o súkromnú televíziu. Kočner si v spore nárokoval vyplatenie takmer 70 miliónov eur zo strany Markízy.
10:03
Zomrelo až 6 pacientov. Na Slovensku tiež pribudlo 679 nakazených koronavírusom.Zomrelo až 6 pacientov. Na Slovensku tiež pribudlo 679 nakazených koronavírusom.