Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 16. 3. 2021
19:45
„To nie je vláda. To je spektakulárny mozgotrysk nápadov premiéra,” hovorí o Slovensku ako o zlyhávajúcom štáte investigatívny novinár Soltész.
19:31
Muž dostal pokutu za zákaz vychádzania napriek tomu, že nemá domov. Polícia prípad uloženia pokuty mužovi prešetrí.Muž dostal pokutu za zákaz vychádzania napriek tomu, že nemá domov. Polícia prípad uloženia pokuty mužovi prešetrí.
18:51
Prezidentka Čaputová po stretnutí s Matovičom: Premiér nemal pre mňa konkrétne riešenie.Prezidentka Čaputová po stretnutí s Matovičom: Premiér nemal pre mňa konkrétne riešenie.
18:09
SaS trvá na tom, že ak Igor Matovič z vlády neodíde, odídu z koalície oni. „Tí, ktorí neveria, nech si počkajú do budúcej stredy,” dodal Sulík na margo otázky, či to určite myslia vážne.
17:43
Hliadka vraj spacifikovala ženu len preto, že nemala nasadené rúško. Polícia to však vyvrátila s tým, že ide o hoax.Hliadka vraj spacifikovala ženu len preto, že nemala nasadené rúško. Polícia to však vyvrátila s tým, že ide o hoax.
16:46
VIDEO: Iba 19-ročný hokejista zomrel po zásahu pukom do hlavy. Kapitán Dinamo Petrohrad bojoval o život tri dni.VIDEO: Iba 19-ročný hokejista zomrel po zásahu pukom do hlavy. Kapitán Dinamo Petrohrad bojoval o život tri dni.
16:01
Mladý právnik z Česka spáchal kvôli koronavírusu samovraždu. Neuniesol existenčnú neistotu z hroziacej straty zamestnania.Mladý právnik z Česka spáchal kvôli koronavírusu samovraždu. Neuniesol existenčnú neistotu z hroziacej straty zamestnania.
14:23
Od premiéra čakáme viac, ako to, že týždeň nebol na Facebooku. Reakcia moderátora Závodského baví internet.Od premiéra čakáme viac, ako to, že týždeň nebol na Facebooku. Reakcia moderátora Závodského baví internet.
14:10
Alena Zsuzsová zostáva vo väzbe. Rozhodol o tom sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu.
13:29
COOP Jednota predávala jedovatý mrazený špenát. Priotrávilo sa cez 100 Slovákov.COOP Jednota predávala jedovatý mrazený špenát. Priotrávilo sa cez 100 Slovákov.
12:21
UFC sa vracia do plných arén! 15 000 divákov si už v apríli v hale užije hneď 3 titulové bitky.UFC sa vracia do plných arén! 15 000 divákov si už v apríli v hale užije hneď 3 titulové bitky.
9:06
Sestra Kim Čong-una posiela odkaz Spojeným štátom: Ak chcete pokojne spať, nerobte to, čo vás o spánok pripraví.Sestra Kim Čong-una posiela odkaz Spojeným štátom: Ak chcete pokojne spať, nerobte to, čo vás o spánok pripraví.