Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Piatok 25. 6. 2021
11:31
V priebehu včerajšieho dňa pribudlo 34 pozitívne testovaných z celkovo 3 359 vykonaných PCR testov. Ochoreniu covid-19 podľahli 3 osoby, počet pacientov v nemocniciach klesol o 33 ľudí na aktuálny počet 200 hospitalizovaných.
11:23
Mimozemšťania môžu sledovať našu civilizáciu z týchto hviezd. Je ich približne 2 000 a v siedmich z nich by mohol byť život.Mimozemšťania môžu sledovať našu civilizáciu z týchto hviezd. Je ich približne 2 000 a v siedmich z nich by mohol byť život.
9:45
Q-Force je superhrdinský tím plný gayov a lesbičiek. Ak ti neprekážajú homosexuálne vtipy, slušne ťa pobaví.Q-Force je superhrdinský tím plný gayov a lesbičiek. Ak ti neprekážajú homosexuálne vtipy, slušne ťa pobaví.
9:03
VIDEO: V Miami sa zrútila výšková budova. Potvrdili tri obete, takmer sto ľudí je nezvestných.VIDEO: V Miami sa zrútila výšková budova. Potvrdili tri obete, takmer sto ľudí je nezvestných.
8:07
Žena chcela v prešovskej záložni nechať náboje. Teraz jej hrozí 1 až 5 rokov za mrežami.
7:25
VIDEO: Južným Českom sa vo štvrtok prehnalo tornádo. Z lokality hlásia minimálne 3 obete a približne 200 zranených.VIDEO: Južným Českom sa vo štvrtok prehnalo tornádo. Z lokality hlásia minimálne 3 obete a približne 200 zranených.
Štvrtok 24. 6. 2021
21:54
V Rusku rozdali prvých 5 áut v očkovacej lotérii. Rus s priemerným platom by naň musel pracovať dva roky.
19:22
VIDEO: Conan O´Brien si so Sethom Rogenom zapálil jointa. Keďže jeho šou sa končí, nebál sa provokovať.VIDEO: Conan O´Brien si so Sethom Rogenom zapálil jointa. Keďže jeho šou sa končí, nebál sa provokovať.
18:34
Tri promile v krvi a jazda na červenú. Pri hrozivo vyzerajúcej zrážke sa akoby zázrakom nikomu nič nestalo.Tri promile v krvi a jazda na červenú. Pri hrozivo vyzerajúcej zrážke sa akoby zázrakom nikomu nič nestalo.
17:49
16:32
O2 a Radosť blokujú streamovaciu platformu Twitch. Jeden streamer údajne porušoval zákon.O2 a Radosť blokujú streamovaciu platformu Twitch. Jeden streamer údajne porušoval zákon.
15:37
Zuzana Čaputová naďalej odmieta spochybňovanie očkovania. Fico a Pellegrini však dobrovoľnú vakcináciu nepovažujú za nezodpovednú.