Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Streda 19. 5. 2021
14:23
Od soboty dostane každý jednotné dvojjazyčné potvrdenie o očkovaní. V prípade potreby ti ho štát doručí na mail.
9:47
Bitcoin padol pod 40 000 dolárov a smeruje čoraz nižšie. Hodnota kryptomeny klesla o takmer 40 %.Bitcoin padol pod 40 000 dolárov a smeruje čoraz nižšie. Hodnota kryptomeny klesla o takmer 40 %.
6:22
Najdrahšie auto na svete vyzerá ako Batmobil. Bugatti „La Voiture Noire“ stojí 16,8 milióna eur.Najdrahšie auto na svete vyzerá ako Batmobil. Bugatti „La Voiture Noire“ stojí 16,8 milióna eur.
Utorok 18. 5. 2021
22:44
Predátor z filmu V sieti sa nepoučil. Opäť sa pokúsil o sexuálny kontakt cez internet s neplnoletou.Predátor z filmu V sieti sa nepoučil. Opäť sa pokúsil o sexuálny kontakt cez internet s neplnoletou.
22:00
Ako vyzeral pribratý Vémola s dioptriami a ktorý bojovník vyčíňal polonahý v električke? MMA zápasníci nám okomentovali svoje unikátne fotografie z mladosti.Ako vyzeral pribratý Vémola s dioptriami a ktorý bojovník vyčíňal polonahý v električke? MMA zápasníci nám okomentovali svoje unikátne fotografie z mladosti.
21:44
Ikonický Darwinov oblúk na Galapágach sa zrútil. Zostali z neho trčať len dva stĺpy.Ikonický Darwinov oblúk na Galapágach sa zrútil. Zostali z neho trčať len dva stĺpy.
20:21