Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
News
Utorok 9. 11. 2021
14:29
Hasička z Rače visí na hrazde a oblieka si zásahový oblek. K výzve #hrazdachallenge sa prvýkrát pripojila aj žena.Hasička z Rače visí na hrazde a oblieka si zásahový oblek. K výzve #hrazdachallenge sa prvýkrát pripojila aj žena.
12:38
Unikli 3 obrázky z filmu Spider-Man: No Way Home. Tieto spoilery menia celé MCU a rozjasajú kinosály.Unikli 3 obrázky z filmu Spider-Man: No Way Home. Tieto spoilery menia celé MCU a rozjasajú kinosály.
12:04
Primár covidového oddelenia bratislavskej nemocnice varuje: Máme tu 100 percent nezaočkovaných pacientov.Primár covidového oddelenia bratislavskej nemocnice varuje: Máme tu 100 percent nezaočkovaných pacientov.
11:18
Česká vláda spustila „brutálnu kampaň“ na podporu očkovania. Ukazuje fotky mŕtvych aj skutočné zábery z nemocníc.Česká vláda spustila „brutálnu kampaň“ na podporu očkovania. Ukazuje fotky mŕtvych aj skutočné zábery z nemocníc.
11:14
Hlasovanie o reforme národných parkov presunuli poslanci z 11.00 na 17.00 h. V kluboch totiž stále rokujú o návrhu zákona.
Pondelok 8. 11. 2021
21:20
Keď sa prebrodíme cez prales listnatých stromov, ocitáme sa pred majestátnou budovou. Je tu ticho, až počujem tlkot svojho srdca. „Pššt! Buď chvíľku ticho, nech vieme, že sme tu sami,“ upozorním partnerku. Dve minúty nehybne stojíme na desivom mieste bez slova. Okrem praskotu stromov, vetra a divej zveri v diaľke nepočujeme nič. „Ideme dnu,“ zavelím. Prečítaj si našu reportáž z opusteného kaštieľa v Abraháme.