Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2021, 16:20
Čas čítania 1:21
Dominik Vetrák

Sú to evolúciou zdokonalené stroje na zabíjanie. Režisér Tichého miesta odhalil, odkiaľ pochádzajú mimozemšťania

Sú to evolúciou zdokonalené stroje na zabíjanie. Režisér Tichého miesta odhalil, odkiaľ pochádzajú mimozemšťania
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY A QUIET PLACE 2
Uložiť Uložené

John Krasinski prezradil viac detailov o monštrách, ktoré zabíjajú ľudí v dvoch filmoch Tiché miesto.

Tiché miesto 2 je v amerických kinách už nejaký ten týždeň. Do tých našich sa triler dostal len pred niekoľkými dňami a rovno sa zaradil medzi najlepšie tohtoročné filmy.

Ani v pokračovaní sme sa však veľa nedozvedeli o príšerách, ktoré zabíjajú ľudí. Vzhľadom na príbeh snímky na to ani nebol veľmi priestor, takže sa k tomu v podcaste pre Empire vyjadril sám režisér a scenárista John Krasinski (vo filme hrá postavu Leeho).

Odporúčané
Prekladateľ filmov a seriálov Jakub Doležal: Preklad slovnej hračky o identite vraha v Knives Out mi zabral niekoľko hodín Prekladateľ filmov a seriálov Jakub Doležal: Preklad slovnej hračky o identite vraha v Knives Out mi zabral niekoľko hodín 9. júna 2021, 14:30

„Sú to mimozemšťania, na 100 % z inej planéty. Vnímal som ich ako predátorov, niečo nové v ekosystéme na Zemi. Sú to evolúciou zdokonalené stroje na zabíjanie. Vnímame ich tak, že žili na planéte, kde neboli žiadni ľudia a žiadne svetlo, takže nepotrebovali zrak a lovili len vďaka sluchu. Rovnako postupne získali vonkajšiu vrstvu brnenia, ktorá ich chráni pred všetkým.“

Domov
Zdieľať
Diskusia