Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. júna 2021, 10:56
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Príšerky, s. r. o., sa vracajú v prvom pokračovaní po 20 rokoch! V seriáli od Disney+ budú rozosmievať deti

Príšerky, s. r. o., sa vracajú v prvom pokračovaní po 20 rokoch! V seriáli od Disney+ budú rozosmievať deti
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY PRÍŠERKY S. R. O.
Uložiť Uložené

Monsters at Work začnú na Disney+ vysielať už 2. júla.

Po takmer 20 rokoch nám Disney konečne naservíruje pokračovanie úžasného animáku Monsters, Inc. (Príšerky, s. r. o.). Obľúbená pixarovka dostala prequel zobrazujúci, ako sa Mike a Sully spoznali na univerzite, no stále sme sa nedozvedeli, ako vyzerá ich svet príšer po tom, čo deti prestali strašiť a začali ich rozosmievať. Ich mestá sú totiž poháňané detským plačom. Sully a Mike však zistili, že vďaka smiechu získajú ešte viac energie. A práve o tom bude chystaný seriál na Disney+ s názvom Monsters at Work.

Odporúčané
Prekladateľ filmov a seriálov Jakub Doležal: Preklad slovnej hračky o identite vraha v Knives Out mi zabral niekoľko hodín Prekladateľ filmov a seriálov Jakub Doležal: Preklad slovnej hračky o identite vraha v Knives Out mi zabral niekoľko hodín 9. júna 2021, 14:30

Z neho tu máme aj prvú ukážku, no nie sme z nej nadšení. Mysleli sme si, že seriál sa zameria na Sullyho a Mika, ale tí budú len vedľajšími postavami. V centre diania sa ocitne mladý Tylor Tuskmon (Ben Feldman).

Čerstvý absolvent školy strašenia nastúpi do továrne na energiu deň po tom, čo oficiálne prešli zo strachu na smiech. Musí teda zabudnúť na všetko, na čo sa celý život pripravoval, a zistiť, ako sa môže stať zabávačom. Animovaný seriál sa na Disney+ začne vysielať už 2. júla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia