Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
4. júna 2021, 15:03
Čas čítania 1:15

Minister Mikulec počas rozhovoru predviedol luxusné hodinky Breitling za tisícky eur. Je to dar od mamy a synov, tvrdí

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Mikulec pre Refresher prezradil, koľko v skutočnosti drahé breitlingy stáli a ako sa k nim dostal.

Minister vnútra Róbert Mikulec (OĽaNO) bol hosťom vo videorozhovore SME, kde rozprával o zadržaní riaditeľa policajnej inšpekcie Adriána Szabóa, ktorý je obvinený z korupcie. Počas rozhovoru bolo na kamerách vidno aj jeho luxusné hodinky, na ktoré ako prvý upozornil známy fotograf Michal Burza na Facebooku.

14. septembra 2020, 14:32 Čas čítania 1:11 VIDEO: Robert Fico vyložil v rádiu na stôl mobil za 15 000 eur. Slovák s minimálnou mzdou by naň pracoval dva roky VIDEO: Robert Fico vyložil v rádiu na stôl mobil za 15 000 eur. Slovák s minimálnou mzdou by naň pracoval dva roky

Ide o drahé digitálne hodinky luxusnej švajčiarskej značky Breitling so storočnou históriou. Hoci laikovi sa na prvý pohľad môžu zdať ako obyčajné, ich cenovka sa pohybuje na úrovni tisícok eur. Niektoré medializované informácie hovorili o modeloch za 18 000 a 8 000 eur. 

Dar od mamy a synov

Kancelária ministra vnútra však pre Refresher prezradila, že ide o hodinky Breitling model Cockpit B50, ktorých cena je približne 4 500 eur, hoci na oficiálnej stránke Breitling sa predávajú za 7 050 eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia