Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2021, 19:33
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov má spoluprácu s Jaromírom Nohavicom. Neveril som, že sa to podarí, hovorí

Pouličný autor tónov má spoluprácu s Jaromírom Nohavicom. Neveril som, že sa to podarí, hovorí
Zdroj: Wikimedia/Ben Skála/volně k užití
NEWS
Uložiť Uložené

P.A.T. vydáva skladbu s názvom Já viděl divoké koně, na ktorej mu hosťuje legendárny český spevák Jaromír Nohavica.

Legendárneho českého speváka pozval Pouličný autor tónov na spoluprácu už v čase, keď tvoril album Franto 2. Vtedy sa však objavil problém s vydavateľstvom, pod ktorým Nohavica pôsobil, a tak raper zo Šale vzácnu slohu použiť nemohol.

Teraz sa však problémy vyriešili a fanúšikovia tak majú možnosť počuť netradičné spojenie, v ktorom obaja hlavní aktéri vyzývajú, aby poslucháči čítali aj medzi riadkami textu.

Novinka s názvom Já viděl divoké koně síce zatiaľ nedostala videoklip, P.A.T. však už tradične pridáva aspoň jednoduchú vizualizáciu. 

Odporúčané
Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 30. apríla 2021, 14:39

Pouličný autor tónov v súčasnosti pracuje na novom albume, ktorý bude podľa jeho slov oveľa rapovejší ako Franto 2. Toto svoje alterego opäť aspoň na chvíľu vytlačí a vráti sa P.AT., ktorý bude chcieť lyricky aj prejavom spraviť poriadok.

P.A.T. v tomto prípade pripravil produkciu pre seba aj Jaromíra Nohavicu a predpokladáme, že v nastolenom trende produkovania hudobných podkladov bude pokračovať aj na ďalšom albume. 

Domov
Zdieľať
Diskusia