Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2021, 9:39
Čas čítania 0:26
Viktor Kniš

Keby bol žena, tak je Rihanna, neskúšaj ho školiť, lebo ťa zlomí jak palicu. Separ a Dokkeytino sú hlboko jak krtko

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

Dokkeytino vydáva nový projekt s názvom Neslovo, na ktorom hosťuje aj člen DMS Separ.

Dokkeytino vydáva nový projekt s názvom Neslovo, ktorý vznikol v čase zrušených koncertov a zavretých klubov. Mladý raper je teda špecifický nielen svojím prejavom, ale aj aktivitou, keďže albumy vydáva ako na bežiacom páse. Jeho piaty počin si môžeš už teraz objednať na Ruka Hore a zároveň si môžeš vypočuť aj novinku s názvom Katakomby, na ktorej hosťuje člen DMS Separ. 

Odporúčané
Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 Nerieš, Boy Wonder, Kontrafakt aj Zayo. Tieto albumy očakávame v roku 2021 30. apríla 2021, 14:39

O videoklip sa tentoraz postaral legendárny režisér Romeo, ktorý má ku grafitom prirodzene blízko, čo platí aj v prípade samotných raperov. 

S aktivitou sa v posledných týždňoch naplno rozbehol aj Separ, ktorého budeme počuť v rámci spolupráce s Nerieš, ale zároveň pracuje aj na novom albume DMS. O tom však zatiaľ veľa nevieme.

Domov
Zdieľať
Diskusia